Ανατριχιαστικές εικόνες: Σύγκρουση αυτοκινήτου με τρένο στη Θεσσαλονίκη – Νεκρή η συνοδηγός



Σύγκρουση τρένου με αυτοκίνητο σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην φυλασσόμενη διάβαση Γαλλικού Θεσσαλονίκης.

Στο σημείο έσπευσαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα για τον απεγκλωβισμό των δύο ατόμων που επέβαιναν στο αγροτικό αυτοκίνητο, ενώ επί τόπου βρέθηκε απο την πρώτη στιγμή και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Πρόκειται για το Intercity που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Αλεξανδρούπολη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δύο επιβάτες του οχήματος, ένας άνδρας και μία γυναίκα, μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία Ιπποκράτειο και Παπανικολάου.

Νεκρή είναι η συνοδηγός του αυτοκινήτου που στις 14:00 σήμερα το μεσημέρι παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση 8 χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Θεσσαλονίκη.

Τραυματίας είναι ο οδηγός του ΙΧ, όπως αναφέρεται στην ίδια ενημέρωση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, επιβάτη του τραίνου, το τρένο «πέρασε σχεδόν πάνω από το αυτοκίνητο» το οποίο σύμφωνα πάντα με τον μάρτυρα, επιχείρησε να περάσει τις γραμμές την ώρα διέλευσης της αμαξοστοιχίας.

 

 

Από το arouraios.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.