Συνελήφθησαν 8 αλλοδαποί σε περιοχή της Φλώρινας για παράνομη έξοδο από τη χώρα – Αναζητείται ο οδηγός που τους μετέφερε



Συνελήφθησαν χθες (13-08-2019) τις βραδινές ώρες σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών, 8 αλλοδαποί, ηλικίας από 19 έως 52 ετών για παράνομη έξοδο από τη χώρα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, από προαναφερόμενους αστυνομικούς εντοπίστηκε σε περιοχή της Φλώρινας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ως συνεπιβάτες 8 αλλοδαποί με σκοπό να εξέλθουν παράνομα από τη χώρα, μέσω της Βόρειας Μακεδονίας και τελικό προορισμό τη χώρα της Ιταλίας.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη στα πλαίσια του αυτοφώρου του οδηγού του προαναφερόμενου οχήματος συνεχίζονται.

Επιπλέον, σε ελέγχους που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στους ανωτέρω αλλοδαπούς, βρέθηκε στην κατοχή του ενός μία συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Οι ναρκωτικές ουσίες, καθώς και το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των προαναφερόμενων αλλοδαπών κατασχέθηκαν.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.