Πτολεμαΐδα: Πήραν δακτυλικά αποτυπώματα για τις αφίσες διαμαρτυρίας κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών – Διώξεις καταγγέλλουν οι «Πτολεμαίοι Μακεδόνες»

Από την ομάδα του fb Πτολεμαίοι Μακεδόνες:

ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ: ΠΗΡΑΝ ΔΑΚΤΥΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΦΙΣΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ.

Καλημέρα φίλες και φίλοι.

Το αστυνομικό κράτος της κυρίας Γεροβασίλη κατά των ΠΤΟΛΕΜΑΊΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ, μετά την ωμή και απρόκλητη βία, τις συλλήψεις με ανυπόστατες κατηγορίες, την αφαίρεση διπλώματος γιατί όχημα “έπαιζε” το Μακεδονία Ξακουστή και μήνυση για τον ίδιο λόγο, τις παρακολουθήσεις κατά βήμα των διαχειριστών και λίγο πριν παραδώσει την εξουσία, θέλησε να βάλει το κερασάκι στην τούρτα της φασιστικής στοχοποίησης, πήρε άκουσον – άκουσον ΔΑΚΤΥΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΦΙΣΕΣ και σχημάτισε δικογραφία (για παραβάσεις του ΚΟΚ) και καλεί συμπολίτη μας για περαιτέρω εξηγήσεις διότι βρέθηκαν τα αποτυπωματα του πάνω στις αφίσες.

Και ολα αυτα σε μια καλά οργανωμένη προσπάθεια να εκφοβισουν και να φιμώσουν την φωνή των Πτολεμαίων Μακεδόνων.

Η φωνή των Πτολεμαίων Μακεδόνων και αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν ΑΠΑΝΤΕΣ δεν φινώνεται, η φωνή των Πτολεμαίων Μακεδόνων θα πάψει να υπάρχει μόνο όταν το σκουπίδι των Πρεσπών πάει στον πάτο της λίμνης.

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Πτολεμαΐδα: Πήραν δακτυλικά αποτυπώματα για τις αφίσες διαμαρτυρίας κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών – Διώξεις καταγγέλλουν οι «Πτολεμαίοι Μακεδόνες»

  1. Ε και;; Πάνε αυτοί τώρα αποχώρησαν οι νέοι δεν έχουν τέτοια προβλήματα. Οι ηγεσίες πάνε για αλλαγή, άρα οι υποθέσεις αρχείο και όλα καλά.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.