«Στο διάολο η οικογένεια, στο διάολο η πατρίς η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς»

Η παρέλαση υπερηφάνειας των ομοφυλοφίλων κατέστη πλέον θεσμός και στη χώρα μας και προσετέθη στους «θεσμούς», που διαφεντεύουν τη χώρα μας και μετά τα μνημόνια, από τα οποία οι κυβερνώντες πανηγυρίζουν ότι έχουμε απαλλαγεί!

Η εφετινή στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε παρουσία του πρώτου πολίτη της πόλης, όπως ήταν αναμενόμενο, και άλλων πολιτικών. Κάποιοι από τους ημίγυμνους, κατά την κλασική στο παρελθόν θεώρηση, άνδρες είχαν γραμμένο στην πλάτη τους: «Η Μακεδονία δεν είναι ελληνική είναι ομοφυλόφιλη». Μία ομάδα κρατούσε με πρόσθετη υπερηφάνεια πινακίδα μεγάλων διαστάσεων, στην οποία ήταν γραμμένο: «Στο διάολο η οικογένεια, στο διάολο η πατρίς η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς»!

Στο παρελθόν πολλοί «κορυφαίοι» πολιτικοί, άνδρες και γυναίκες, της χώρας μας δήλωσαν με «σοβαρότητα» σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις τους ότι θα συνεργάζονταν ακόμη και με το διάβολο για να σωθεί η Ελλάς! Οι πολιτικοί αυτοί ψηφίστηκαν και ξαναψηφίστηκαν από τον λαό μας, ο οποίος σε μεγάλο βαθμό ίσως να πιστεύει ότι κάποιο καλό μπορεί να προκύψει από αυτή τη συνεργασία! Γιατί άραγε η ομάδα που κρατούσε με υπερηφάνεια την πινακίδα δεν περιορίστηκε να εξαποστείλει στο διάβολο την οικογένεια, που αδυνατεί να σχηματίσει ακόμη και μετά τη νομοθέτηση της υιοθεσίας τέκνου, και επεκτείνεται και στην πατρίδα; Ασφαλώς όχι για να την προστατέψει ο διάβολος.

Μεταξύ των συμμετασχόντων στην παρέλαση ήσαν και μέλη της «Ένωσης αθέων». Ο προπορευόμενος παρίστανε τον Ιησού Χριστό ως εσταυρωμένο ομοφυλόφιλο!

Tα περιγραφέντα ασφαλώς και αντίκεινται σε κάποιες διατάξεις του ποινικού κώδικα. Και για μεν τον επιχειρηθέντα εξευτελισμό του Θεανθρώπου Ιησού Χριστού ίσως οι βέβηλοι να μη διώκονται πλέον, μετά τις πρόσφατες τροποποιήσεις και την παύση από του να θεωρείται ποινικό αδίκημα η βλασφημία. Για την άγρια επίθεση κατά της πατρίδας μήπως υπάρχει ακόμη κάποια διάταξη; Δεν έχουμε κατά νου την επιβολή ποινής εγκλεισμού. Άλλωστε τα κέντρα κράτησης ασφυκτιούν, γι’ αυτό και οι συνεχείς τροποποιήσεις του ποινικού κώδικα, προκειμένου να επέλθει αποσυμφόρηση. Αφαίρεση της ιθαγένειας και του δικαιώματος του εκλέγειν και εκλέγεσθαι θα συνέτιζε κάπως τους προκαλούντες το αίσθημα μεγάλης μερίδας του λαού, εκείνης που κατέκλυζε τις πλατείες, προκειμένου να προασπίσει τα εθνικά δίκαια, που τελικά καταπατήθηκαν από μας τους ίδιους! Θα γελάσουν και θα καγχάσουν αρκετοί συμπατριώτες μας από την άλλη πλευρά. H πατρίδα φαντάζει νεκρή, βαρύτατα τραυματισμένη από τα τέκνα της τα ερωτευμένα με τον διεθνισμό της παγκοσμιοποίησης!

Κυκλοφόρησε η είδηση ότι άγνωστοι ώθησαν δύο μεταβαίνοντες να συμμετάσχουν στην εκδήλωση ως παρελαύνοντες. Το περιστατικό προκάλεσε την παρέμβαση του εισαγγελέα, ο οποίος ζήτησε τον εντοπισμό των δραστών, προκειμένου να διωχθούν για απόπειρα ανθρωποκτονίας και άλλα αδικήματα! Το τμήμα αντιμετώπισης ρατσιστικής βίας διενεργεί έρευνα. Ασφαλώς και είναι κολάσιμη η ενέργεια των αγνώστων και πρέπει με βάση τον νόμο να διωχθούν. Όμως καλό είναι να γνωρίζουν οι επικροτούντες ενέργειες, όπως αυτή, ότι το πνεύμα της διδασκαλίας του Χριστού είναι πολύ διαφορετικό. Ενώ υπέφερε επάνω στον σταυρό ζήτησε από τον Πατέρα Του να συγχωρήσει τους σταυρωτές Του! Δεν μας δίδαξε να αφαιρούμε τη ζωή των βλασφήμων, όπως έπραξαν οι μουσουλμάνοι στην περίπτωση των δημοσιογράφων του «Charlie Hebdo», αλλά να προσευχόμαστε γι’ αυτούς. Η δίωξη κατά των υποδουλωμένων σε πάθη ατιμίας (Απόστολος Παύλος) είναι γνώρισμα ολοκληρωτικών καθεστώτων.

Ας έλθουμε τώρα στην εξέταση κάποιων συναφών προς την παρέλαση συμβάντων. Πόσο πονέσαμε, όταν η Βουλή των Ελλήνων φωταγωγήθηκε με τα χρώματα των παρελασάντων υπό τις ηχηρές ή σιωπηλές επιδοκιμασίες πληθώρας βουλευτών μας; Πόσοι γνωρίζουμε ότι στην όλη οργάνωση των παρελάσεων πρωτοστατούν κατ’ έτος οι πρεσβείες των ΗΠΑ, ως σημαιοφόρου, και άλλων «ισχυρών» δυτικών χωρών; Έχουμε το θάρρος να αντιπαλέψουμε το θηρίο ή είμαστε όπως οι κυνηγοί του Αισώπου, που αναζητούσαν μόνο τα ίχνη του; Επικροτούμε ακόμη το σύνθημα «ανήκομεν εις την Δύσιν»; Είναι οι υπερήφανοι παρελαάνοντες οι μόνοι που μας ενοχλούν; Η υπερηφάνεια να ασκείς εξουσία σε βάρος του λαού με έξωθεν στήριξη από τους «θεσμούς», που διαφεντεύουν τη χώρα είναι λιγότερο κατακριτέα; Η εκποίηση της δημόσιας περιουσίας επί σειράν ετών, ο ιδρώτας και το αίμα του λαού μας, είναι καλώς καμωμένα; Η υπερηφάνεια να αισχοκερδίζεις ακόμη και σήμερα, που μεγάλη μερίδα του λαού μας πένεται, πρέπει να μας αφήνει αδιάφορους; Κάποιοι από τους παρελαύνοντες ζήτησαν ανοικτά σύνορα! Έτσι οι σφριγηλοί μετανάστες θα προσφέρουν εκτός από εργασία με εξευτελιστικές αμοιβές και άλλου είδους υπηρεσίες!

Στην εκδήλωση αντέδρασαν με ειρηνική διαμαρτυρία στον περίβολο του ιερού ναού του Αγίου Δημητρίου εκατοντάδες πιστοί σε αντίθεση με τις εκατοντάδες χιλιάδες των συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία. Η είδηση μεταδόθηκε με τίτλο «Το Thessaloniki pride πραγματοποιείται εν μέσω αντιδράσεων»! Όλοι αυτοί οι στρεβλωτές των ειδήσεων από ιδεοληψία ή ως αργυρώνητοι παραμένουν στο απυρόβλητο! Ἀραγε το ολιγάριθμο οφείλεται στη μη θεώρηση της αντισυγκέντρωσης ως ορθού μέσου αντιμετώπισης του κακού ή στην αδιαφορία πολλών «πατριωτών» για το θέμα;

Πρέπει να τονίσουμε ότι η ορθόδοξη ηθική, η ηθική του Ευαγγελίου, δεν είναι σεξοκεντρική, δεν κρίνει δηλαδή τον άνθρωπο με βάση την συμπεριφορά του στα θέματα της γενετήσιας σφαίρας και μόνο, όπως συνέβαινε σε κάποιες δυτικές κοινωνίες κατά το παρελθόν. Καταδικάζει απερίφραστα κάθε μορφής κακό και ιδιαίτερα την υπερηφάνεια, τη ρίζα όλων των υπολοίπων. Ο Θεός «υπερηφάνοις αντιτάσσεται ταπεινοίς δε δίδωσι χάριν». Στην εν λόγω παρέλαση πρωτίστως καταδικαστέα είναι η υπερηφάνεια και ακολούθως το σωματικό πάθος. Δεν είναι το σύνολο των ομοφυλοφίλων υπερήφανοι. Η παρέλαση φαντάζει μαζική, επειδή προσέρχονται πρόσωπα, εικόνες Θεού, και από άλλες χώρες. Ίσως περισσότεροι είναι εκείνοι που θρηνούν για το πάθος τους και κάποιοι αναζητούν εναγώνια λύτρωση από αυτό με προσκύνημα στο Άγιον Όρος ή αλλού. Αυτοί ιδιαίτερα θλίβονται από την μονομερή εναντίον τους επίθεση των «πιστών». Άραγε εμείς οι αντιτιθέμενοι κάνουμε προσπάθεια να απαλλαγούμε από το πάθος της υπερηφάνειας ή αυτοδικαιονόμαστε έχοντας ως πρότυπο τον Φαρισαίο της παραβολής;

«ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ»

6 σχόλια στο άρθρο “«Στο διάολο η οικογένεια, στο διάολο η πατρίς η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς»

 1. Ευτυχώς το ”έγκλημα” το κρίνουν τα δικαστήρια βάση των νόμων του κράτους,και όχι το παπαδαριό κι ο κάθε θρησκόληπτος που πιστεύει στα κάθε είδους παραμύθια.Οσο για τους πιστούς που σκανδαλίζονται,ας προσεύχονται για την σωτηρία των αμαρτωλών ψυχών μας.Θα τους είμαστε υποχρεωμένοι.

 2. Δυστυχισμένες ψυχές! Το μίσος τους για τους Χριστιανούς Έλληνες είναι απύθμενο! Γι’ αυτό γράφουν απαξιωτικά για παπαδαριό, ενώ αν έγραφε κανείς για ιμαμαριό ή ραββιναριό, θα τσίριζαν σαν υστερικές (που είναι). Γι’ αυτό θέλουν να προκαλούν, μπας και ασχοληθεί κανείς μαζί τους, και αισθανθούν ότι έχουν κάποια αξία.

  1. “Δυστυχισμένες ψυχές”
   Όχι στα αλήθεια δεν ισχύει αυτό για εμάς άθεους αφού επιστημονικά αποδεικνύονται πως είναι πιο ευτυχισμένοι από τους άθεους. Αυτή είναι η γνώμη σου.

   ” Το μίσος τους για τους Χριστιανούς Έλληνες είναι απύθμενο!”

   Όχι στα αλήθεια κανένας δεν σας μισεί (εννοείται κανένας δεν μισεί τους Χριστιανούς Έλληνες). Και αμόλησες μία μεγάλη ΚΟΥΡΑΔΑ οτι “ΕχοΥν μΙσοΣ σΤουΣ χΡισΤιανΟυς ΕλΛηνεΣ καΙ ειΝαι ΑπΥθμΕνο” για να καλύψεις το γεγονός πως είστε οι πιο ψυχικά διαταραγμένοι σχιζοφρενείς με εμμονικές μανίες και με το όντως σχιζοφρενικό παραλήρημα με το να ξαναενοχλείτε με το ακατάλληλα ξαναπαραλείτε ρύπανση θορύβου μέσα από τα μεγάφωνα διαταράζοντας την προσοχή και συγκέντρωση. Και άμα εγώ χρειάζομαι εκείνη την ώρα να διεκπαιρεώσω μία εργασία για την δουλειά μου; Δεν είμαι αναγκασμένος να με ξαναενοχλείτε με το να ξαναπαραληρείτε το σχιζοφρενικό παραλήρημα σας μέσα από τα μεγάφωνα ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ οι ίδιοι επί 4 ή 3 ώρες.

   Το αχαλίνωτο και απύθμενο μίσος ανήκει σαν πάθηση μόνο στους Ορθόδοξους Έλληνες Χριστιανούς (και τους Μουσουλμάνους) όχι στους άθεους που κοροϊδεύουμε την γελοία θρησκεία σας.

   “Γι’ αυτό γράφουν απαξιωτικά για παπαδαριό, ενώ αν έγραφε κανείς για ιμαμαριό ή ραββιναριό, θα τσίριζαν σαν υστερικές (που είναι).”

   Από τον γελοιότατο ομοφοβικό χαρακτηρισμό “υστερικές” με το να υστερικότατα και νευρωτικότατα μιζεριάζεις τοξικότατα υποβιβάζοντας τους άλλους σε θυληκό γένος με αρνητική χρειά δείχνει στα αλήθεια τι πιστεύεις για εμάς και τι είσαι. Και την άλλη φορά παρέμεινε 50 μέτρα μακριά από εμάς! Όχι είσαι στα αλήθεια ανεκδηίγητα λάθος γιατί ούτε τσιρίζουμε ούτε σαν υστερικές/υστερικοί αλλά χρειάζεται να καταστρέψουμε την οπισθοδρομική γεμάτη-μίσος φανατική σχιζοφρενική Ορθόδοξη Ελληνική Εκκλησία σου γιατί είναι καρκινικό μόρφωμα που καταστρέφει την ζωή εργαζόμενων ανθρώπων με το να τους ξαναενοχλεί διαταράζοντας τους την συγκέντρωση και αφοσίωση.

   “Γι’ αυτό θέλουν να προκαλούν,”

   Όχι στα αλήθεια δεν ισχύει. Εσείς είστε οι μόνοι που προκαλείτε και προκαλείτε εμμονικά μάλιστα.

   “μπας και ασχοληθεί κανείς μαζί τους”

   Όχι.

   “και αισθανθούν ότι έχουν κάποια αξία.”

   Όχι στα αλήθεια αυτή είναι η γνώμη σου. Δεν αισθανόμαστε κάτι. Αισθανόμαστε το τίποτα. Μόνο σας κοροϊδεύουμε και σας ρεζιλεύουμε. Αυτό. Δεν είστε αρκετά άξιοι να έχετε αξία ούτε να σας προκαλέσουμε. Εσείς πάσχετε από απεγνωσμένη και νευρικότατη υστερικότατη ανάγκη να προκαλέσετε με το να μας ξαναενοχλείτε με τις καμπάνες και τα μεγάφωνα σας γυφταριά που είστε.

 3. ω τα αλλοδαπα σκουλίκια, δεν είπαν ακριβώς τι σκέπτονται! Στην Ελλάδα ζουν τα γιουφτάκια και έφαγαν μια χαρά, αυτό που εννοούν είναι να πεθάνουν οι Έλληνες να ζήσουμε εμείς στην Ελλάδα. Καλά δεν είναι η πρώτη φορά στην μεγάλη μας Ιστορία, ετοιμαστείτε να κλάψετε, ΞΑΝΑ!

 4. αφτο το συνθημα τεριαχει με αυτα που γινοναι τωρα . την στιγμη που ο ΣΥΡΙΖΑ εκανε πλιμελιμα τους εμπριζμους απο κακουργιμα , αρχισε να εφαρμοζετε

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.