Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις της «Γέφυρας Ζωής» στην Κοζάνη για την Παγκόσμια ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

14 Ιουνίου Παγκόσμια ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, ημέρα που τιμούμε τον Αλτρουιστή, Άγνωστο δωρητή Αίματος. Λόγω του τριημέρου αλλά και του κλεισίματος των σχολείων κάναμε τη δράση την Τετάρτη 12 Ιουνίου. Από τις 10:00 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ μας επισκέφτηκαν στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης παιδικοί σταθμοί και Δημοτικά. Μιλήσαμε για τον Εθελοντισμό στη δωρεά Ζωής αλλά και για Κοινωνική Ενσυνείδηση, ζωγραφίσαμε θέματα Αιμοδοσίας, κάναμε περικεφαλίδες με μηνύματα, παίξαμε διάφορα παιχνίδια

Η σημαντικότερη ίσως δράση Ενσυνείδησης ήταν η αυτοσχέδια ράβδος με τσιπάκι που δημιούργησε ο γυμναστής κ. Χριστοδούλου Σάββας και δένοντας τα μάτια των παιδιών κάναμε προσομοίωση της δυσκολίας που μπορεί να δημιουργήσει κάποιος κλείνοντας τη διάβαση τυφλών ή την πρόσβαση σε ράμπα ΑΜΕΑ.

Το μήνυμα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για φέτος είναι: Δωρίζοντας Αίμα, Σώζετε Ζωές! Όλοι θα πρέπει να έχουν πρόσβαση σε ασφαλείς μεταγγίσεις αίματος, όταν και όπου τις χρειάζονται. ΑΣΦΑΛΕΣ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Ευχαριστούμε τον παιδικό σταθμό ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ, τα 1ο και 5ο Δημοτικό και το ¨Χαρίσιος Μούκας¨ τους DJ της πόλης, όπως επίσης και το Μακεδονικό Κοζάνης για την οργανωμένη συμμετοχή τους.

Ανακοινώσεις, πρόγραμμα των επόμενων Αιμοδοσιών – Ενημέρωση για δωρεά Αιμοπεταλίων, Μυελού των Οστών, Ιστών και Οργάνων αλλά και Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος (Βλαστοκυττάρων), στα γραφεία του συλλόγου μας Παύλου Χαρίση 23, Φαξ-τηλ:.2461040575 κινητό: 6977337561 και στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση, www.seakozanis.gr

ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ- ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                                      Ο Γ. Γραμματέας
Τσαουσίδης Θεόδωρος                  Βακφάρης Αθανάσιος

 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 

 
 
 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.