Ανείπωτη τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Πατέρας οδηγούσε ανάποδα και τράκαρε όταν έμαθε ότι έπαθε ανακοπή το 8 μηνών βρέφους του



Ασύλληπτη τραγωδία: Πατέρας οδηγούσε ανάποδα και τράκαρε όταν έμαθε ότι κινδυνεύει η ζωή του 8 μηνών βρέφους του. Λίγο αργότερα το παιδί του εξέπνευσε

Μία ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη βυθίζοντας στο πένθος μία νεαρή οικογένεια που έχασε ξαφνικά το 8 μηνών βρέφος της.

Το παιδί άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα νωρίς το μεσημέρι στην περιοχή της Μαρτίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το βρέφος βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του η γιαγιά του και κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ.

Λίγα μόλις λεπτά αργότερα, ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο, όπου οι διασώστες διαπίστωσαν πως το 8 μηνών μωράκι έχει υποστεί ανακοπή και επιχείρησαν ανάνηψη. Παρά τις προσπάθειες των διασωστών και κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο δεν κατέστη δυνατό να το επαναφέρουν στη ζωή.

Το άτυχο βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του. Όταν ο πατέρας του βρέθους πληροφορήθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά με το μωρό του και πως πραγματοποιείται εσπευσμένα διακομιδή του στο νοσοκομείο, μπήκε αμέσως στο αυτοκίνητο και ξεκίνησε για το «Παπαγεωργίου».

Στη διαδρομή του, ωστόσο, όντας σε κατάσταση σοκ, δεν αντιλήφθηκε ότι είχε περάσει στο αντίθετο ρεύμα, στον κόμβο Διαγόρα της Περιφερειακής Οδού, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με ΙΧ που κινούνταν κανονικά, προς την Τούμπα.

Ως αποτέλεσμα, ο τραγικός πατέρας τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο ίδιο νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα, δυστυχώς, ενημερώθηκε ότι το παιδί του ήταν πια νεκρό…

Πηγή: voria.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.