Παράσταση διαμαρτυρίας στην διεύθυνση του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου με αφορμή το νέο εργατικό ατύχημα

 

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε από το ΣΕΕΕΝ στην διεύθυνση του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου με αφορμή το νέο εργατικό ατύχημα που συνέβηκε στο σταθμό την 21η ΜΑΗ. Στα φλέγοντα ζητήματα όπως των άμεσων προσλήψεων προσωπικού που έχει ανάγκη και ο ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου αλλά και συνολικότερα η ΔΕΗ, στα ζητήματα της εντατικοποίησης της εργασίας, στα ζητήματα των 12ωρων και 16ωρων δεν δόθηκαν από μεριάς διεύθυνσης καμία ουσιαστική απάντηση για το αν προτίθεται η ΔΕΗ Α.Ε να προχωρήσει στην υλοποίηση κάποιων εκ των αιτημάτων του σωματείου μας και των εργαζομένων.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε ενημέρωση στους εργαζόμενους για το εργατικό ατύχημα αλλά και για τα αποτελέσματα της παράστασης διαμαρτυρίας στην διεύθυνση του σταθμού.

Το ΣΕΕΕΝ καλεί όλους τους εργαζόμενους στην ΔΕΗ Α.Ε σε ξεσηκωμό, σε οργάνωση της πάλης για να διεκδικήσουμε:

– Άμεσες προσλήψεις μόνιμων ιατρών και νοσηλευτών. Μόνιμη παρουσία ασθενοφόρου πλήρους επανδρωμένου με μόνιμο προσωπικό και εξοπλισμό.

– Άμεσες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού με πλήρη δικαιώματα.

– Να σταματήσουν τα 12ωρα-16ώρα και η εντατικοποίηση της εργασίας. 8ωρο-5νθημερο

– Κατάργηση του δουλεμπορίου και των ελαστικών σχέσεων εργασίας.

– Τήρηση τώρα όλων των απαραίτητων μέτρων υγιεινής και ασφάλειας στο χώρο εργασίας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.