Πραγματοποιήθηκε η προεκλογική εκδήλωση της Ελεύθερης Πατρίδας στην Κοζάνη – Δείτε το βίντεο από την εκδήλωση



Το απόγευμα του Σαββάτου 18 Μαΐου 2019 στην Κοζάνη, η Πολιτική Παράταξη ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ πραγματοποίησε την προεκλογική της εκδήλωση και παρουσίασε τους υποψηφίους της για τις Ευρωεκλογές, καθώς και τις θέσεις και τις προτάσεις της για την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν οι: Βασιλειάδης Νικόλαος, Πρόεδρος Διοικ. Επιτροπής της Παράταξης, με θέμα: «Πρώτα η Πατρίδα!», Μήτσιος Ιωάννης, Μέλος Διοικούσας Επιτροπής με θέμα: «Οι θέσεις της Ελεύθερης Πατρίδας για την Ευρωπαϊκή Ένωση», Αμπατζή Κατερίνα, Μέλος Διοικούσας Επιτροπής, με θέμα: «Η θέση της γυναίκας στην πολιτική και στο Ευρωκοινοβούλιο».

Την εκδήλωση άνοιξε ως εισηγητής ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής και Περιφερειάρχης της Παράταξης στη Δυτ. Μακεδονία Ιωάννης Μαράς, και συντόνισε ο Ιωάννης Μήτσιος.

Δείτε το βίντεο από το Studio Kaplanoglou που κάλυψε την εκδήλωση:

 

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

3 σχόλια στο άρθρο “Πραγματοποιήθηκε η προεκλογική εκδήλωση της Ελεύθερης Πατρίδας στην Κοζάνη – Δείτε το βίντεο από την εκδήλωση

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.