Συγχαρητήρια μηνύματα στον ασημένιο πρωταθλητή κόσμου Απόστολο Τεληκωστόγλου της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης



Συγχαρητήρια του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη στον Απόστολο Τεληκωστόγλου

Μοναδικό επίτευγμα και πραγματικός άθλος αποτελεί το ασημένιο μετάλλιο που κέρδισε ο Απόστολος Τεληκωστόγλου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του ταεκβοντό στο Μάντσεστερ.

Η τεράστια αυτή επιτυχία γράφτηκε με χρυσά γράμματα στην ιστορία του αθλήματος, αφού είναι η σημαντικότερη διάκριση για τη χώρα μας σε διεθνές επίπεδο.

Απόστολε, θέλω να σε ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για τη μεγάλη χαρά που μας έδωσες και για την περηφάνια που νιώσαμε ως Έλληνες, και ιδιαίτερα ως Δυτικομακεδόνες.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια!

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας
Θεόδωρος Καρυπίδης


Συγχαρητήρια του προέδρου του Επιμελητηρίου Κοζάνης, Νίκου Σαρρή στον ασημένιο πρωταθλητή κόσμου, Απόστολο Τεληκωστόγλου

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης, Νίκος Σαρρής εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον ασημένιο πρωταθλητή κόσμου στο ταεκβοντό, Απόστολο Τεληκωστόγλου για την μεγάλη διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Μάντσεστερ.

Ο αθλητής του συλλόγου «Μακεδονική Δύναμη» με καταγωγή από τις Αυλές, έκανε περήφανους όχι μόνο όλους τους συντοπίτες του αλλά και όλους τους Έλληνες, με μία επιτυχία που τον εντάσσει στο πάνθεον των κορυφαίων αθλητών

«Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον συντοπίτη μου, Απόστολο Τεληκωστόγλου, για την μεγάλη αυτή διάκριση που μας κάνει όλους περήφανους και δείχνει το υψηλό επίπεδο του αθλητισμού της περιοχή μας. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους αγώνες του! Ιδιαίτερα συγχαρητήρια και στον προπονητή Χρήστο Αλμασίδη για τις σημαντικές διακρίσεις που επιτυγχάνει η «Μακεδονική Δύναμη».

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης,
Νίκος Σαρρής

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.