Ο Λ. Ιωαννίδης για την παραχώρηση του Στρατοπέδου Μακεδονομάχων: «Μερικοί αντιδρούν γιατί καταφέρνουμε όσα δεν κατάφεραν αυτοί επί δεκαετίες»



Μετά την παραχώρηση του χώρου του Σιδηροδρομικού Σταθμού στους πολίτες για 99 χρόνια, φτάσαμε, μετά από πολλές δυσκολίες, σε συμφωνία με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για την παραχώρηση στον Δήμο Κοζάνης και την αξιοποίηση, προς όφελος των πολιτών, του μεγαλύτερου τμήματος του Στρατοπέδου Μακεδονομάχων!

Αντιλαμβανόμαστε γιατί μερικοί αντιδρούν, αφού καταφέρνουμε οσα δεν κατάφεραν αυτοί επι δεκαετίες.

Η Κοζάνης αλλάζει!

#Βάλαμε_τα_Θεμέλια
#Χτίζουμε_το_Αύριο
#Το_δίκαιο_αύριο

3 σχόλια στο άρθρο “Ο Λ. Ιωαννίδης για την παραχώρηση του Στρατοπέδου Μακεδονομάχων: «Μερικοί αντιδρούν γιατί καταφέρνουμε όσα δεν κατάφεραν αυτοί επί δεκαετίες»

  1. Δήμαρχος : Η Κοζάνης αλλάζει! Βάλαμε_τα_Θεμέλια……

    Πολύ Σωστά, η Κοζάνης άλλαξε. Ανήκει στη Βόρεια Ελλάδα. Ξεχάστε τη Μακεδονία !
    Καταστράφηκε ένας ολόκληρος πολιτισμός με την ένοχη σιωπή σας.
    Το πιστεύω σας ταυτίζεται με του ΣΥΡΙΖΑ : Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίζει τον ελληνικό λαό ακατάπαυστα σαν «εθνικιστή» και «ρατσιστή». Εμφανίζει τον εθνομηδενισμό ως επαναστατική πολιτική.

    1. 25 χρόνια έχεις ρημάξεις τα πάντα έφαγες όσο δεν πήγεναι και μιλάς και από πάνω.
      Ότι και να γράψεις δεν πείθεις ο κόσμος σας πήρε χαμπάρι.
      Ότι φαγατε φαγατε η Κοζάνη δε γυρίζει πίσω πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ

      1. Λες έφαγαν είναι πέντε χρόνια στον δήμο γιατί δεν έβαλαν κανέναν φυλακή αφού έφαγαν τα πάντα. Αποδείξεις υπάρχουν ή είναι λόγια του αέρα; Απο λόγια για κλέφτες από τον συριζα χορτάσαμε αλλά από αποδείξεις μηδέν.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.