Στην Κοζάνη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης



Στην Κοζάνη θα βρίσκεται την Δευτέρα 20 Μαΐου ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης όπου και θα μιλήσει στην Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού στις 7:30 μ.μ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στην Πολυτεχνική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος «Νέα Υλικά και Περιβάλλον». Έχει εργαστεί στον κατασκευαστικό και τουριστικό κλάδο.

Το 2006 εκλέγεται στην Κεντρική Αντιπροσωπεία του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος ως εκπρόσωπος του Τμήματος Ανατολικής Κρήτης. Έχει διατελέσει μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και Γραμματέας της το 2013.

Τον Μάιο του 2014 εκλέγεται Ευρωβουλευτής με σταυρό και συμμετέχει στις Επιτροπές Εξωτερικών Υποθέσεων, Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και Ασφάλειας. Ως Ευρωβουλευτής ασχολήθηκε με την ενταξιακή πορεία των Δυτικών Βαλκανίων και της Τουρκίας, με την κλιματική αλλαγή και ήταν εισηγητής των Σοσιαλιστών για την Αναβάθμιση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας.

Ν.Ε. ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.