Ακυρώθηκε το debate των υποψηφίων Περιφερειαρχών του Flash επειδή δεν εμφανίστηκε ο Γιώργος Κασαπίδης – Οι ανακοινώσεις των συνδυασμών



Ακυρώθηκε το προγραμματισμένο debate του τηλεοπτικού σταθμού Flash που ήταν προγραμματισμένο να γίνει το βράδυ της Τετάρτης 15 Μαΐου μεταξύ των υποψηφίων Περιφερειαρχών της Δυτικής Μακεδονίας.

Ο λόγος ήταν ότι δεν εμφανίστηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης με αποτέλεσμα να μην διεξαχθεί η τηλεμαχία.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα κάποιο σχετικό δελτίο τύπου από το γραφείο τύπου του συνδυασμού του κ. Κασαπίδη, κάτι που έχει γίνει με άλλους συνδυασμούς.

Οι ανακοινώσεις που εξέδωσαν οι υπόλοιποι συνδυασμοί

Συνδυασμός Ελπίδα Γ. Ζεμπιλιάδου

Πρέπει να σέβεστε τους πολίτες κ. Κασαπίδη!

Δεν ήρθε στο σημερινό debate του Flash, αν και είχε δεχτεί.

Είναι γνωστό σε όλους πως ο κ. Γ. Κασαπίδης αναγκάστηκε να θέσει υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας (γι’ αυτό και διατηρεί ακόμα τη βουλευτική του έδρα).

Από τη στιγμή όμως που δέχτηκε, οφείλει να σέβεται τους κανόνες της δημοκρατίας και τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας, τους οποίους υποτίθεται πως θέλει να υπηρετήσει και να εκπροσωπήσει.

Σήμερα το βράδυ, όλοι οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες ήταν προσκεκλημένοι στο περιφερειακό κανάλι Flash για το καθιερωμένο debate. Όλοι έδωσαν το παρόν, αφού είχαν συμφωνήσει σ’ αυτό, εκτός από τον κ. Κασαπίδη που επίσης είχε συμφωνήσει!

Με το να μην έρθει δεν πρόσβαλε τόσο τους συνυποψηφίους του, όσο τους χιλιάδες πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας που περίμεναν να ακούσουν απ’ αυτούς που ζητούν την ψήφο τους τα επιχειρήματα και τις προτάσεις τους.

Το έχουμε ήδη καταλάβει πως ο κ. Κασαπίδης στερείται προτάσεων για τη Δυτική Μακεδονία και την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση καθώς είναι πεδία που δε γνωρίζει και, δυστυχώς γι’ αυτόν, μέχρι τις εκλογές δεν προλαβαίνει να μάθει.

Δεν πιστεύαμε όμως ποτέ πως θα έφτανε σε τέτοια απρέπεια που δεν αρμόζει στους κανόνες του πολιτικού πολιτισμού της αυτοδιοίκησης.

Με την αποψινή του ενέργεια πρόσβαλε τους πολίτες και έδειξε πως εκείνο που τον ενδιαφέρει τελικά είναι αφού κάνει το «κομματικό του καθήκον» να επιστρέψει εκεί που τον περιμένει η σίγουρη βουλευτική έδρα.

Γραφείο τύπου


Λαϊκή Συσπείρωση Δυτικής Μακεδονίας

Σχόλιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Δυτικής Μακεδονίας για την ακύρωση της τηλεμαχίας (debate) ανάμεσα στους υποψήφιους Περιφερειάρχες Δυτικής Μακεδονίας με ευθύνη του κ. Κασαπίδη.

Θεωρούμε προκλητική και απαράδεκτη την στάση του κ. Κασαπίδη ο οποίος έχει την ολοκληρωτική ευθύνη για την ακύρωση της τηλεμαχίας το βράδυ της Τετάρτης, καθώς ουδέποτε προσήλθε στον τηλεοπτικό σταθμό. Είναι εμφανής η υποτίμηση και αδυναμία του να υπερασπιστεί την αντιλαϊκή πολιτική και τις θέσεις του συνδυασμού του και του Κόμματός του, της Νέας Δημοκρατίας, του οποίου είναι βουλευτής.


Ανατροπή Δημιουργία: Η απόλυτη πολιτική ανευθυνότητα

Αυτοί που θέλουν να ασχοληθούν σοβαρά με την αυτοδιοίκηση θα πρέπει να υπηρετούν τις αρχές της δημοκρατίας, να σέβονται τους πολίτες και να μάθουν επιτέλους να συνεργάζονται .

Στην ευγενική αναμονή των συνυποψηφίων του, ο κ. Κασαπίδης απάντησε με ανευθυνότητα. Η αδικαιολόγητη μη προσέλευσή του στο τηλεοπτικό debate προσβάλει όχι μόνο τους συνυποψηφίους του, αλλά και τους δημοσιογράφους, τους πολίτες και κυρίως του υποψηφίους του συνδυασμού του , “Αλλάζουμε Πορεία”.

Θα πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι η δημόσια διοίκηση απαιτεί υπευθυνότητα και σοβαρότητα, απαιτεί σεβασμό στον πολίτη και στην δημοκρατία. Η περιοχή μας έχει ανάγκη από υπεύθυνες ηγεσίες και όχι κρυπτόμενους πολιτικούς. Όποιος θέλει να υπηρετήσει τους θεσμούς οφείλει πρώτα να τους σεβαστεί.

Οι ευθύνες που απορρέουν από την θέση την οποία διεκδικεί ο κ. Κασαπίδης δεν συμβαδίζουν με την βουλευτική του “ησυχία” .
Αυτό θα πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους τους πολίτες, οι οποίοι έχουν την ευθύνη να εμπιστευτούν τη διοίκηση του τόπου σε χέρια υπεύθυνα και καθαρά, σε ανθρώπους που εργάζονται με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα και δεν κρύβονται πίσω από μικροκομματικά συμφέροντα και προσωπικές φιλοδοξίες.

Οφείλουμε να διαφυλάξουμε τις αρχές της δημοκρατίας και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να υποτιμά την νοημοσύνη των πολιτών.
Με τη δική σας εντολή θα προστατέψουμε την Περιφέρειά μας.
Κύριε Κασαπίδη… Αλλάξτε Πορεία και ελάτε στον δημόσιο διάλογο.!!!

Γραφείο Τύπου Συνδυασμού ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥΡΓΙΑ


Αριστερή Συμπόρευση: Γυμνός ο «Βασιλιάς», όσο γυμνή είναι και η πολιτική του για τα εργατικά – λαϊκά συμφέροντα της περιοχής μας

Ή αλλιώς ένα σχόλιο από την «Αριστερή Συμπόρευση για την Ανατροπή στη Δυτική Μακεδονία» για την απαράδεκτη και προκλητική στάση του Γ. Κασαπίδη να μην εμφανιστεί στο χθεσινό debate.

Προκλητική και απαράδεκτη η στάση του Γ. Κασαπίδη και του συνδυασμού του «Αλλάζουμε Πορεία», να μην εμφανιστεί χθες όπως είχε συμφωνηθεί από όλους τους συνδυασμούς (και από τον ίδιο) στο debate του τηλεοπτικού σταθμού flash.

Η «υπεύθυνη στάση» που συχνά ο ίδιος αλλά και ο συνδυασμός του αναφέρουν, ήδη φαίνεται στα μάτια όλων μας. Όσο υπεύθυνη είναι και η στάση του ίδιου να παραμένει βουλευτής (πληρωμένος από τα χρήματα όλων μας) την ώρα που κάνει τον προεκλογικό του αγώνα για την περιφέρεια της Δυτ. Μακεδονίας.

Μάλλον ο «αέρας της νίκης» που του δίνουν αρκεί στον ίδιο και στον συνδυασμό του που στηρίζεται από την Νέα Δημοκρατία, μιας και η αδυναμία του να στηρίξει την αντιλαϊκή και εθνικιστική πολιτική του κόμματος και του συνδυασμού του τον φέρνει σε τέτοιες επιλογές.

Καλούμε όλους και όλες, να γυρίσουν την πλάτη στην αντιλαϊκή πολιτική των συνδυασμών του Γ. Κασαπίδη και των άλλων αστικών κομμάτων που είναι πλήρως ταγμένη με τα συμφέροντα του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου και κόντρα στα συμφέροντα της πλειοψηφίας των πολιτών και να τον μαυρίσουν εκλογικά.

Καλούμε όλους και όλες, να στηρίξουν την Αριστερή Συμπόρευση για την Ανατροπή στην Δυτική Μακεδονία, για να δώσουμε από κοινού την μάχη μέσα και έξω από την περιφέρεια για τα συμφέροντα όλων μας.

Κοζάνη 16/5/2019
Γραφείο Τύπου

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

7 σχόλια στο άρθρο “Ακυρώθηκε το debate των υποψηφίων Περιφερειαρχών του Flash επειδή δεν εμφανίστηκε ο Γιώργος Κασαπίδης – Οι ανακοινώσεις των συνδυασμών

  1. Άνθρωπε μου τι ξεφτίλα να αντιπροσωπεύουν προσωπικότητες τέτοιου μορφωτικού επιπέδου τον τόπο σου. Αλήθεια πιστεύει κανείς ότι ενδιαφέρονται για το κοινό καλό των συμπολιτών μας οι συγκεκριμένοι και όχι για την τσεπουλα τους και μόνο το συμφέρον της οικογένειας τους ?????

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.