Δείτε το βίντεο από το φαντασμαγορικό Gala της 44ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς



Με φαντασμαγορικό τρόπο έκλεισε η πρώτη ημέρα της 44ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς, μεταφέροντας τους επισκέπτες της στο Κλειστό Γυμναστήριο της Καστοριάς, όπου στήθηκε ένα παραμυθένιο σκηνικό προκειμένου να αναδειχθούν οι κορυφαίες δημιουργίες των γουνοποιητικών επιχειρήσεων που συμμετείχαν σε αυτό.

Στο πρωτοποριακό GALA που πραγματοποιήθηκε τον πρώτο λόγο είχαν η μόδα, η ομορφιά, η αίγλη της γούνας, αλλά και το υπέροχο σκηνικό που στήθηκε εντός των τειχών του ΔΑΚ, το οποίο δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από τις μεγάλες πασαρέλες των οίκων μόδας του εξωτερικού.

Στη φαντασμαγορική επίδειξη του GALA συμμετείχαν 11 από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις του κλάδου της γούνας, που παρουσιάστηκαν ως εξής: ACTIVE SABLE HOUSE, HERMIA, CASIANI, MANZARI, KONSTANTINOU FURS, EFD PAPADOPOULOS, SARIGIANNI FUR FASHION, PT FURS, PKZ FURS, KIRIAZOS PHILIP, THE CHINCHILLA HOUSE – KOSMAS SIAMOS

Εξίσου θετικά έκλεισαν οι πύλες της Έκθεσης την πρώτη ημέρα διεξαγωγής της και από πλευράς επισκεψιμότητας, καθώς 622 εμπορικοί επισκέπτες πέρασαν τις πύλες της από τις εξής 30 χώρες:
Αρμενία, Αζερμπαιτζάν, Λευκορωσία, Βουλγαρία, Καναδάς, Κίνα, Τσεχία, Δανία, Γαλλία, Γεωργία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιταλία, Καζακστάν, Νότια Κορέα, Λετονία, Λιβύη, Μολδαβία, Ολλανδία, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Ισπανία, Ελβετία, Τουρκία, Ουκρανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Η.Π.Α., Ελλάδα, Σουηδία.

Δείτε το βίντεο:

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.