Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του Θ. Καρυπίδη στην Καστοριά – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Στο ασφυκτικά γεμάτο Αμφιθέατρο της Π.Ε. Καστοριάς από συμπολίτες μας, ο Θόδωρος Καρυπίδης με ξεκάθαρες κουβέντες περιεργραψε τους βασικούς άξονες της μέχρι τώρα διακυβέρνησης του, εκθέτοντας τα βασικά έργα του υλοποίησε η Περιφερειακή Αρχή στην Καστοριά από το 2014.

Φυσικό Αέριο, δίκτυα φυσικού αερίου, έκπτωση στο οικιακό τιμολόγιο ρεύματος , φορέας διαχείρισης λιμνών με έδρα την Καστοριά, πρόγραμμα “Επισιτιστικής και βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ, ΝΕΟ δίκτυο ύδρευσης της πόλης , αρδευτικά σε οικισμούς , Μεταπτυχιακά με έδρα την Καστοριά, πολιτιστικές παρεμβάσεις,δρόμοι και οδικοί άξονες, εκτόξευση Τουρισμού και πολλά άλλα αναλύθηκαν στο Καστοριανό κοινό που με μεγάλη προσοχή παρακολουθούσε. (η λίστα των έργων αναρτήθηκε εδώ)

Ο Θόδωρος Καρυπίδης τόνισε:

“Τα Ανοιχτά σύνορα με τους γείτονες , οι οποίοι ειναι αδύναμοι και τείνουν χέρι βοηθείας σε εμάς τους δυνατούς , δεν αποτελούν πρόβλημα αλλά ευκαιρία που μπορούν να έχουν οι Καστοριανοί επιχειρηματίες. Οι οποίοι ποτέ δεν είχαν αισθήματα ξενοφοβίας και ρατσισμού εξασκώντας τις Διεθνείς Εμπορικές τους δραστηριότητες ανά τους αιώνες. Επίσης αποτελούν ευκαιρία και για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στην Καστοριά . Που αναβαθμίζεται με 5 νέα Πανεπιστημιακά Τμηματα, τα οποια μπορούν να “εξάγουν” και να “εισάγουν” Γνώση.”

Καταχειροκροτούμενος ο νυν και αυριανός Περιφερειάρχης παρουσίασε ολόκληρο το νέο , αδέσμευτο , ανεξάρτητο, πολυσυλλεκτικο ψηφοδέλτιο νίκης , το οποίο αποτελείτε από τους :

Βάσσος Πασχάλης , Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου – π.Διευθυντής σταθμού Ολυμπιακή Αεροπορία στο αεροδρόμιο Καστοριάς “Αριστοτέλης”
Δόικου Καλλιρρόη, Πτυχιούχος Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας
Ζέρβας Ευάγγελος, Επιχειρηματίας
Κούσκουρα Αμαλία, Πολιτικός επιστήμονας-π. Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης ,Επιχειρηματικότητας , Εμπορίου
Κώττας Παναγιώτης, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής – π. Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας, Τουρισμού
Μαρκόπουλος Ναούμ , Επιχειρηματίας / Γουνοποιός – π. Πρόεδρος Επιμελητηρίου Καστοριάς
Μάρκου Ελένη, Πρόεδρος Σωματείου Εργατοτεχνιτών Γούνας ”Ο Προφήτης Ηλίας”
Μορφίδης Πλάτωνας , Αγρότης – Επιχειρηματίας
Μωυσίδης Διονύσης , Γουνοποιός- Γουνέμπορος
Τσώλος Αθανάσιος , Συνταξιούχος υπάλληλος Ι.Κ.Α Καστοριάς
Χαρούμενος Πασχάλης , Επιχειρηματίας – Κτηνοτρόφος – π. Αγροτικής Οικονομίας και Φυσικού Περιβάλλοντος [2011]

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση:

 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1006″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού «Ανατροπή – Δημιουργία»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.