Δήμος Κοζάνης: Fake news η πεζοδρόμηση της Παύλου Μελά από την πρόταση του OPEN MALL



Για πολλοστή φορά γινόμαστε μάρτυρες προσπάθειας δημιουργίας εντυπώσεων για κρίσιμα ζητήματα του Δήμου Κοζάνης. Τελευταίο παράδειγμα η επιστολή στα ΜΜΕ του κ.Χάρη Βαρδάκα σχετικά με τον υπεβληθέντα φάκελο από τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης και το Δήμο Κοζάνης στο πρόγραμμα Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου (OPEN MALL).

Η επιστολή εντελώς αυθαίρετα βγάζει συμπέρασμα ότι στην πρόταση που υποβλήθηκε με τη σύμφωνη γνώμη Δήμου Κοζάνης και Εμπορικού Συλλόγου περιλαμβάνεται η πεζοδρόμηση της Παύλου Μελά από τη Λέσχη Αξιωματικών μέχρι τα φανάρια και την Ξ. Τριανταφυλλίδη.

Η πρόταση του OPEN MALL δεν περιλαμβάνει πεζοδρόμηση της Παύλου Μελά και της Ξ. Τριανταφυλλίδη αλλά διαμόρφωση του οδοστρώματος, με στόχο την οπτική και λειτουργική ενοποίηση περιοχών του εμπορικού κέντρου.

Αναφορικά με το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, αυτό βρίσκεται στη διαδικασία εκπόνησης της τελικής μελέτης και οι όποιες προτάσεις θα παρουσιασθούν και θα τύχουν την απαραίτητη διαβούλευση.

Θεωρούμε πως η σημαντική προσπάθεια του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης σε συνεργασία με το Δήμο για ένταξη στο πρόγραμμα OPEN MALL, που αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία ενίσχυσης της εμπορικότητας της αγοράς της Κοζάνης χωρίς να απαιτηθούν ίδια κεφάλαια από τα Εμπορικά Καταστήματα, επιχειρείται να υποβαθμιστεί αναδεικνύοντας ανύπαρκτα ζητήματα.

Μια πρόταση αναπτυξιακού χαρακτήρα, που θα δώσει την ευκαιρία να επενδυθούν περίπου 1,9εκ. ευρώ στην Κοζάνη, με μηδενική χρήση ίδιων κεφαλαίων του Δήμου ή των ιδιοκτητών εμπορικών καταστημάτων, ώστε να αναδειχτεί η αγορά του κέντρου δίνοντας μια μοναδική ταυτότητα, η οποία θα ενισχύσει την ελκυστικότητα της περιοχής και την εμπορικότητα της.

2 σχόλια στο άρθρο “Δήμος Κοζάνης: Fake news η πεζοδρόμηση της Παύλου Μελά από την πρόταση του OPEN MALL

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.