Στάθης Κωνσταντινίδης: «Με ισχυρή εκπροσώπηση και τεκμηριωμένη διεκδίκηση μπορούμε να τρέψουμε τις απειλές σε ευκαιρίες για τον τόπο μας»


 

Με πίστη στις δυνάμεις του τόπου μας

Η συγκλονιστική ανταπόκριση των φίλων στην πρόσκληση του πολιτικού μου γραφείου, στην Κοζάνη, με γεμίζει χαρά και αισιοδοξία και εδραιώνει την πεποίθησή μου ότι οι συμπολίτες μας θα αγκαλιάσουν την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για την οριστική έξοδο της χώρας από την κρίση.

Η τιμητική παρουσία της Μαρίας Σπυράκη στην εκδήλωσή μου, έδωσε τον τόνο της σπουδαιότητας και της συνάφειας των ευρωεκλογών με τις εθνικές και αυτοδιοικητικές εκλογές και την ελπίδα ότι με ισχυρή εκπροσώπηση και τεκμηριωμένη διεκδίκηση μπορούμε να τρέψουμε τις απειλές σε ευκαιρίες για τον τόπο μας!

 

 

Στάθης Κωνσταντινίδης
Δ.Ν. – Δικηγόρος
Πολιτευτής ΝΔ Νομού Κοζάνης

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Στάθης Κωνσταντινίδης: «Με ισχυρή εκπροσώπηση και τεκμηριωμένη διεκδίκηση μπορούμε να τρέψουμε τις απειλές σε ευκαιρίες για τον τόπο μας»

  1. – Ἡ μὲν ἀριστερὰ για χρόνια κατέθετε στὰ δικαστήρια ὑπερασπιζόμενη δολοφόνους καὶ τρομοκράτες καὶ δικαίως κατακρίνονταν σφοδρῶς ἡ στάση της! Ἡ δεξιὰ ΝΔ ἔφτασε στὸ κατάντημα(πρόσφατα) νὰ ὑπερασπιστεῖ ἕνα ἀπὸ τὰ πιὸ ἀνήθικα καὶ βδελυκτὰ ποινικὰ ἀδικήματα!
    – Πότε θα μιλήσει η ΝΔ για την απόπειρα κατάργησης της προσευχής στα σχολεία; Ποια η άποψή της για την θεμελιώδη αλλαγή ύφους στο μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία, για πρώτη φορά από την εποχή του Καποδίστρια! Πώς σχολιάζει την υποβάθμιση των αρχαίων ελληνικών και την οργή φιλολόγων και διεθνών ακαδημαϊκών κλασικών σπουδών;
    – Διέψευσε ο Μητσοτάκης τη δήλωση του Πρωθυπουργού για το Σκοπιανό (τον αφορούσε άμεσα!!). Πως σχολιάζει ο Στάθης Κωνσταντινίδης τη δήλωση του βουλευτή της Ν.Δ. Καράογλου για το Σκοπιανό ; EXOYN AΔΙΚΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠOΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.