Πολύς κόσμος στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της «Γέφυρας» του υποψήφιου δημάρχου Χρήστου Ελευθερίου στα Σέρβια – Παρουσιάστηκαν οι πρώτοι 18 υποψήφιοι

Παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 23 Μαρτίου 2019 τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της αυτοδιοικητικής κίνησης «Γέφυρα στο Μέλλον» του υποψήφιου δημάρχου Σερβίων Χρήστου Ελευθερίου, επί της οδού 117 Εθνομαρτύρων 2 στα Σέρβια.

Ο καθιερωμένος αγιασμός τελέστηκε από τους πρωτοπρεσβύτερους, π. Γεώργιο Πιστόλα και π. Κωνσταντίνο Θεοχάρη.

Ακολούθως, στη σύντομη ομιλία του ο κ. Ελευθερίου -μεταξύ άλλων- τόνισε ότι:

«Δεν είναι ωστόσο η σημερινή συνάντησή μας η αφετηρία του αγώνα και της προσπάθειάς μας. Αυτή ξεκίνησε αρκετό καιρό πριν, ως μια προοδευτική κίνηση, ως μια δεξαμενή σκέψης, δημιουργικής ανταλλαγής θέσεων και ιδεών, με σκοπό τη διαμόρφωση μιας πρότασης για το μέλλον του Δήμου και της περιοχής μας.

Σήμερα ξεκινά ο εκλογικός μας αγώνας.

Έτοιμοι πια να διεκδικήσουμε με πίστη και αποφασιστικότητα την πραγμάτωση αυτών των ιδεών, έτοιμοι να ξαναβάλουμε στις ράγες τον Δήμο μας – να τον βοηθήσουμε να βρει μια γόνιμη γέφυρα σύνδεσης με το μέλλον.

Όλοι μας γνωρίζουμε την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος, μετά από χρόνια άλογης διοίκησης και αλόγιστης διαχείρισης.

Πολλοί (και μερικοί ανάμεσα σε σας, πιθανόν) να είναι απαισιόδοξοι και να θεωρούν ότι είναι πια αργά για να επανέλθουμε σε μια κανονικότητα.

Δεν συμμερίζομαι αυτή την απαισιοδοξία.

Κοιτώντας σας στα μάτια και προτάσσοντας ως βασικούς άξονες δράσης το όραμα, την πίστη, την όρεξη, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι αυτό γίνεται!

Δεν αεροβατούμε, γνωρίζουμε πολύ καλά τι μας περιμένει την επομένη των εκλογών, αλλά δεν φοβόμαστε.

Υπάρχουν όντως δυσθεώρητες δυσκολίες, αλλά όχι ανυπέρβλητες, όταν αντιμετωπίζονται από μια ομάδα με σχέδιο και όρεξη για δουλειά και προσφορά…

Σήμερα ξεκινάμε και ο τελικός μας στόχος είναι η νίκη…».

Στη συνέχεια ο κ. Ελευθερίου παρουσίασε τους πρώτους δεκαοκτώ (18) υποψηφίους του συνδυασμού, που είναι οι:

Αλεξόπουλος Διονύσιος
Βακουφτσή Μαρία
Γιαζιτσίογλου Αθανάσιος
Βητόπουλος Θωμάς (Καμβούνια)
Γκαμπούρα Νανά
Κακαφίκας Αναστάσιος
Καραζιώτας Λουκάς
Μαλλογιάννη Πηνελόπη
Μπουκουβάλας Νίκος
Μουσαφειρόπουλος Κώστας
Παρασκευάς Ιωάννης
Παπαδοπούλου Έφη
Ποντίκης Χρήστος
Πράσσου Φωτεινή
Τρευλόπουλος Κ. Ευάγγελος (Καμβούνια)
Τσέτσιλας Ιωάννης
Τσιρέκα Βάσω
Χολέβας Καλλίνικος

Από το mikrovalto.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.