3 συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο σε Πτολεμαΐδα και Φλώρινα για διάφορα αδικήματα



Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις τριών ατόμων, για διάφορα αδικήματα, από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας.
Αναλυτικότερα:

πρωινές ώρες της (15-03-2019) στην Φλώρινα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, συνελήφθη 24χρονος αλλοδαπός, διότι κατελήφθη στην Φλώρινα να κατέχει (1) ποδήλατο, το οποίο όπως πρόεκυψε είχε αφαιρέσει προηγουμένως από οικία στη Φλώρινα, ιδιοκτησίας 31χρονου ημεδαπού, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένα μαχαίρι. Το ποδήλατο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

πρωινές ώρες της (14-03-2019) στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Κοζάνης συνελήφθη 19χρονος αλλοδαπός, διότι παρέμενε παράτυπα στη χώρα. Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Εορδαίας.

απογευματινές ώρες της (13-03-2019) στην Πτολεμαΐδα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, συνελήφθη 66χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν (2) αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Εορδαίας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (6) μηνών και χρηματική ποινή (200) ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί Κ.Ο.Κ.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος των ανωτέρω θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.