Το περιοδικό «Παρέμβαση»» στην Εταιρία Λογοτεχνών Θεσσαλονίκης για τα 35 χρόνια της



Στις 13 Μαρτίου 2019, ώρα 7 μ.μ., το περιοδικό «Παρέμβαση» πρόκειται να πραγματοποιήσει εκδήλωση για τα 35 χρόνια κυκλοφορίας του στην αίθουσα της Εταιρίας Λογοτεχνών Θεσσαλονίκης (Δημοσθένους 4).

Ομιλητές: Β.Π.Καραγιάννης, Δ/ντης Παρέμβασης – Συγγραφέας, Μάκης Καραγιάννης, Συγγραφέας, Αννα Κουστινούδη, Συγγραφέας

Χαιρετισμό απευθύνουν: Περικλής Σφυρίδης, Συγγραφέας, Γιώργος Σκαμπαρδώνης, Συγγραφέας, Στράτος Ηλιαδέλης, Συγγραφέας- Δ/ντης περιοδικού “Ελιμειακά”, Ηλίας Κουτσούκος, Πρόεδρος ΕΛΘ, Αντώνης Κάλφας, Ποιητής

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση του νέου βιβλίου του Β.Π.Καραγιάννη με τίτλο “Ενωμένα μυστικά” (Εκδ. Γαβριηλίδης)

Παρουσιάζει η Δήμητρα Καραγιάννη, Συγγραφέας & Συνεκδότρια του περιοδικού

Διοργάνωση: Εταιρία Λογοτεχνών Θεσσαλονίκης – Παρέμβαση

Το λογοτεχνικό περιοδικό «Παρέμβαση», από το 1984 μέχρι σήμερα, σταθερός πρεσβευτής των γραμμάτων και της λογοτεχνίας, είναι ένα από τα μακροβιότερα λογοτεχνικά περιοδικά, με σημαντική πορεία στην πνευματική παραγωγή της Κοζάνης, της Δυτικής Μακεδονίας και της χώρας. Μετράει 190 τεύχη και έχει πραγματοποιήσει εκατοντάδες εκδηλώσεις πνευματικού ενδιαφέροντος στην Κοζάνη, σε όλη την Ελλάδα, αλλά και την Κύπρο. Έχει εκδώσει πάνω από 50 βιβλία. Το 2014 τιμήθηκε με το Κρατικό Βραβείο Λογοτεχνίας για την προσφορά του στην Νεοελληνική Λογοτεχνία.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.