Σύλληψη τριών ατόμων σε Φλώρινα και Κοζάνη για αποφάσεις Δικαστηρίων και παράβαση του νόμου περί όπλων



Συνελήφθησαν χθες (06-03-2019) από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Φλώρινας και Κοζάνης, τρία (3) άτομα, δύο αλλοδαποί ηλικίας 31 και 37 ετών για αποφάσεις Δικαστηρίων και ένας 34χρονος ημεδαπός για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Αναλυτικότερα:
απογευματινές ώρες της (06-03-2019) σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών, συνελήφθη 37χρονος αλλοδαπός, διότι εισήλθε παράτυπα στη χώρα και σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης οκτώ (8) μηνών και χρηματική ποινή τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και ναρκωτικών.

μεσημβρινές ώρες της (06-03-2019) στην Φλώρινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, συνελήφθη 31χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τριών (3) μηνών και χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

μεσημβρινές ώρες της (06-03-2019) στην Κοζάνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης, συνελήφθη 34χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκε στην κατοχή του ένα πτυσσόμενο γκλοπ, το οποίο και κατασχέθηκε.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος των ανωτέρω, θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.