Συγχαρητήριο του Δημάρχου Εορδαίας σε διακριθέντες δημότες



Οι συνεχιζόμενες πρωτιές και διακρίσεις αθλητών Ομάδων , μελών Σωματείων και Συλλόγων, μαθητών Σχολείων και Πολιτών της Πτολεμαΐδας μας κάνουν να νιώθουμε υπερήφανοι διότι τιμούν και προβάλλουν στο πανελλήνιο ολόκληρη την περιοχή μας.

Ως Δήμος Εορδαίας συγχαίρουμε θερμά:

Το Γυμνάσιο Ανατολικού Εορδαίας για την κατάκτηση Ευρωπαϊκού Βραβείου Καλύτερου έργου στη Γαλλική Γλώσσα , καθώς και για τις διακρίσεις μαθητών του στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ποίησης.

Το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαϊδας για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κατηγορία των νεανικών χορωδιών στον Πανελλήνιο Μουσικό Διαγωνισμό .

-Τον Σκακιστή του «ΠΤΟΛΕΜΑΪΟΥ» Νικόλαο Σιδηρόπουλο Πρωταθλητή Ελλάδος στο 6ο Κύπελλο Ελλάδος Λύσης Σκακιστικών Προβλημάτων και όλους τους άλλους διακριθέντες Σκακιστές.

Την αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας Αργυρώ Καλαφάτη για την κατάκτηση της 22ης θέσης στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ κατάταξη Τέννις στα μονά γυναικώνITF και τους διακριθέντες στους Διασυλλογικούς αγώνες τέννις αθλητές του Ομίλου.

-Στον Δρομέα μεγάλων αποστάσεων Γιώργο Ζαχαριάδη για την κατάκτηση της 4ης θέσης στον αυθεντικό Φειδιππίδειο Δρόμο.

Την αγωνιστική Ομάδα «ΔΕΛΦΙΝΙΑ» Πτολεμαϊδας για τη συγκομιδή μεταλλίων από Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Την «Εορδαϊκή Δύναμη» Πτολεμαϊδας για την κατάκτηση σημαντικών διακρίσεων σε πρωταθλήματα TAE-KWON-DO .

Το 4ο Γυμνάσιο Πτολεμαϊδας για τις διακρίσεις στον 4Ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ποίησης , αλλά και στον Διαγωνισμό της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Το 1ο Γυμνάσιο Πτολεμαϊδας για τις συνεχείς διακρίσεις στον Διαγωνισμό Ορθογραφίας .

Το Δημοτικό Σχολείο Μουρικίου για την πρωτιά του στον 5ο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής .

-Επίσης όσους συμπολίτες μας μικρούς και μεγάλους διακρίνονται στο χώρο, στον οποίο δραστηριοποιούνται .

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.