«Στον πλανήτη γη όλα πάνε καλά»: Επιτυχημένες οι παραστάσεις στην Κοζάνη από τους «Ταξιδευτές του θεάτρου»



Πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία από τους « Ταξιδευτές του θεάτρου» οι δύο παραστάσεις 24, 25-2-2019 για το κοινό της πόλης και για όλα τα γυμνάσια και λύκεια.

25 παιδιά από 6 σχολεία και το ΑΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας απέδωσαν άριστα επί σκηνής το έργο της Διδώς Σωτηρίου « Στον πλανήτη γη όλα πάνε καλά»: Μια ακτινογραφία της πολιτικής δικτατορίας του 1967, αλλά προφητικά και της σημερινής δικτατορίας του μάιντ κοντρόλ. Στέλνω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, διότι κράτησαν σταθερά την πορεία της ομάδας στην κορυφογραμμή και επί 27 χρόνια ανεβήκαμε σε 40 κορυφές.

Εκεί ψηλά ανέπνευσαν τον αέρα της ελευθερίας του σύμπαντος και άφησαν κάτω την καταχνιά και την ασφυξία του μάιντ κοντρόλ.

Eυχαριστώ θερμά:
α) τα παιδιά και τους συντελεστές της παράστασης
β) τους διευθυντές όλων των σχολείων για τη σταθερή εμπιστοσύνη και εκτίμηση στο έργο μας.
γ) τους γονείς και φίλους για την αμέριστη στήριξη
δ) Το κοινό της πόλης και το μαθητικό, διότι μας τιμούν σταθερά. Η κατάμεστη αίθουσα τέχνης ήταν για όλους μας μια μεγάλη αγκαλιά. Αυτή είναι η πηγή της δύναμης για να συνεχίζουμε.
ε) Το ΔΗΠΕΘΕ για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας

Η υπεύθυνη της ομάδας
Γκουτζιαμάνη Γιάννα

ΥΓ. Αφιερώνω αυτή την ενημέρωση στους δημοσιογράφους της πόλης, οι οποίοι δεν είδαν μια παράσταση που την αγκάλιασε η πόλη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.