Η πιο ανθρώπινη πράξη των ημερών από Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ Κοζάνης – Δείτε φωτογραφίες



Το καλύτερο δώρο για τις γιορτές έλαβε ιδιοκτήτης σκύλου στην Κοζάνη που τον έχασε μέσα στις προηγούμενες μέρες και τον αναζητούσε.

Οι Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ μετά από δύο μέρες εντόπισαν τον χαμένο σκύλο του και του τον παρέδωσαν.

Άλλη μία καλή πράξη των Αστυνομικών που δείχνει την ανθρωπιά που τους διακατέχει και το λειτούργημα το οποίο ασκούν.

Με την παρουσία της Ελληνικής Αστυνομίας στα κοινωνικά δίκτυα, αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς, ότι το μήνυμα είναι όχι μόνο η εξωστρέφεια της, αλλά και η πιο ανθρώπινη πλευρά της ΕΛ.ΑΣ.

Σε ανάρτησή της η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρει σχετικά:

2 μέρες πριν ο σκύλος ενός συμπολίτη μας ξέφυγε & χάθηκε στην Κοζάνη…
Όμως η ομάδα ΔΙΑΣ , του επιφύλασσαν το καλύτερο “δώρο” για τη #νέα_χρονιά, καθώς βρήκαν τον συμπαθέστατο σκυλάκο & τον επέστρεψαν στο σπίτι του.
Τις τελευταίες μέρες του έτους θα τις περάσουν μαζί!

 

 

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

13 σχόλια στο άρθρο “Η πιο ανθρώπινη πράξη των ημερών από Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ Κοζάνης – Δείτε φωτογραφίες

    1. Ακριβώς έτσι κ αν αυτό το σκυλί άρπαζε κάποιον θα έφταιγαν οι πολίτες φυσικά και θα έβγαιναν οι αυτοί που δήθεν αγαπάνε τα ζώα περισσότερο από τους ανθρώπους κ θα έλεγαν τις γνωστές αερολογίες τους ότι το πείραξαν για αυτό επιτέθηκε.

  1. Ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου σκύλου σίγουρα φουλ στην ντόπα φούσκωμα γυμναστήριου τατουάζ μύαλο κούτσουρο και ξυρισμένο κεφάλι, γιατί είναι της μόδας και σαν λαός είμαστε πολύ προοδευτική και μορφωμένοι…

    1. Δν μας ενδιαφέρει σαν άνθρωπος αυτός που το έχασε τι είναι αυτό που έχει σημασία είναι ότι πως το έχασε δλδ ένα τέτοιο μεγαλόσωμο σκυλί κ γυρνούσε έτσι, πάλι καλά που δν επιτέθηκε σε κανέναν, κ μετά τους φταίμε εμείς που φοβόμαστε τα σκυλια

  2. Χα. Καλά το κατάλαβα. Όταν διαβάζεις για “την πιο ανθρώπινη πράξη των ημερών” στάνταρ έχει να κάνει με ζώα (σκυλιά).
    Δεν θα ήταν πιο ανθρώπινο να πήγαιναν σε κάναν άστεγο να του δώσουν ρούχα/φαΐ, να πάνε σε νοσοκομείο με αρρώστους να δώσουν παρηγοριά, να πάνε σε ανθρώπους με ειδικές ανάγκες, σε φτωχές οικογένειες;
    Αλλά όχι. Η ανθρωπιά μας εξαντλείται στους λαθρό και στα σκυλιά.

    1. Γουστάρω σκεπτικό,τιτανομέγιστε!!!!Φαντάσου να τους πάρεις τηλέφωνο για κάποια πχ ληστεία και να σου απαντήσουν ”όχι τώρα,είμαστε στον μπαρμπα-Μήτσο επίσκεψη που έκανε εγχείρηση προστάτη”!Τόχουμε κάψει τελείωςςςςςς,ρε!!!!!

    2. Ρε Αλεξη,,,το “ανθρωπινη πραξη” αναφερεται σε αυτον που την εκανε, στον ανθρωπο…
      Στις καταληωις μονο μπαφο του Καρανικα του κολληταριου καπνιζατε;
      τενεκεδες ελλαδιστανοι

  3. Η σωστή διαδικασία θα ήταν μαζί με το κατοικίδιο να του δώσουν και μια κλήση για παραμεληση και ελλειπή επίβλεψη οικοσιτου ζώου όπως γίνεται σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.