Νέες διακρίσεις των αθλητών της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης στο Ταεκβοντό



Ολοκληρώθηκε στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης το τρίτο και τελευταίο προκριματικό Πρωτάθλημα για το 2018 της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος που σαν στόχο είχε τη βαθμολογία των αθλητών για την νέα ομάδα του κλιμακίου Βορείου Ελλάδος για το έτος 2019.

1.200 αθλητές έλαβαν μέρος το τριήμερο 14 με 16 Δεκεμβρίου 2018 από τα γεωγραφικά όρια της ένωσης Βορείου Ελλάδος, ανεβάζοντας το συναγωνισμό στα ύψη και δημιουργώντας ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα μιας και όλοι οι αθλητές διεκδικούσαν μία θέση στην νέα ομάδα του κλιμακίου που λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη στο ιδιόκτητο προπονητήριο της Ένωσης 1000 τετραγωνικών. Διαθέτει γυμναστήριο 400 τετραγωνικών, 80 θέσεις διαμονής αθλητών και προπονητών, φυσιοθεραπευτήριο, ψυχαγωγική αίθουσα, γραφεία κ.α..

Από την Μακεδονική Δύναμη έλαβαν μέρος συνολικά 29 αθλητές, 19 στο αγωνιστικό πρωτάθλημα και 10 στο τεχνικό πούμσε (poomsae), τους οποίους συνόδευσαν πέντε προπονητές του συλλόγου μας. Από τους 29 αθλητές οι 19 κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο των νικητών κατακτώντας 14 μετάλλια στο αγωνιστικό και 5 στο τεχνικό πούμσε. Μία παρουσία που δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητη! με σημαιοφόρο της ομάδας τον Παγκόσμιο πρωταθλητή και πρωταθλητή Ελλάδος στην ολυμπιακή κατηγορία των – 80 κιλών, Τεληκωστόγλου Απόστολο να κατακτά για 3η συνεχόμενη φορά το χρυσό μετάλλιο.

Οι αθλητές που κατέκτησαν τα χρυσά μετάλλια στο αγωνιστικό είναι οι:
Τεληκωστόγλου Απόστολος του Κωνσταντίνου
Ζήσης Νικόλαος του Στέργιου
Μαρετης Ραφαήλ- Ιωάννης του Σπύρου
Μαρέτη Σταυρούλα Άννα του Σπύρου
Σολακίδης Κωνσταντίνος του Χρήστου
Γεροντίδης Χρήστος του Στέφανου
Ζευκλής Γεώργιος του Φώτη
Καραμούζα Μάγδα του Αργύρη

Οι αθλητές που κατέκτησαν τα αργυρά μετάλλια είναι οι:
Μπαντιούκας Γεώργιος του Στυλιανού
Σακελάρης Νικόλαος του Βασίλη
Δοκός Πέτρος του Δημητρίου

Οι αθλητές που κατέκτησαν τα χάλκινα μετάλλια είναι οι:
Ζευκλής Άγγελος- Ιωάννης του Φώτη
Ζηκοπούλου Ειρήνη του Μιχάλη
Γούσια Μαρία του Γεωργίου.

Στο τεχνικό πρωτάθλημα poomsae διακρίθηκαν οι αθλητές μας
Tαμπουλίδου Aγάπη του Γεωργίου, χρυσό μετάλλιο
Ευρενιάδου Μαρία του Αναστασίου, αργυρό μετάλλιο

και τα χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι:
Καλαμπoύκα Σόφια του Νικολάου
Παρχαρίδης Νίκος του Κωνσταντίνου
Ζαγκοντίνου Ευαγγέλια του Μάρκου .

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητές για την συμμετοχή τους και τις διακρίσεις τους καθώς και τους προπονητές κύριο Αλμασίδη Χρήστο, Δόδουρα Γεώργιο, Αλμασίδου Σταυριάνα- Μαρία, Διάφα Αργύριο, Μεχτερίδη Στέλιο, οι οποίοι συνόδευσαν την αποστολή.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.