Παρουσίαση της νέας δισκογραφικής δουλειάς της Αναστασίας Σπύρου με τίτλο «Φυλαχτό» στην Κοζάνη



Το «Φυλαχτό» της Αναστασίας Σπύρου στην Κοζάνη

Στο σταυροδρόμι Ανατολής και Δύσης μια αγκαλιά τραγούδια για τον έρωτα και για μακρινά ταξίδια του νου και της καρδιάς. Για όσα κουβαλάμε μέσα μας σαν φυλαχτό και για εκείνα τα βαθιά κρυμμένα μυστικά που ζητούν επίμονα να βγουν στο φως…

Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, η ερμηνεύτρια Αναστασία Σπύρου παρουσιάζει στο «Μπλε Ελάφι» τη νέα της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Φυλαχτό» που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Ankh Productions.

Τους στίχους και τη μουσική υπογράφουν οι:
Γιώργος Αθανασόπουλος, Μιχάλης Ανδρονίκου, Γιώργος Βολίκας, Οδυσσέας Γαλανάκης, Ευσταθία Γρέντζελου, Χρήστος Διαμαντής, Πάνος Νάκος, Νίκος Πιπέρης, Αναστασία Σπύρου, Κώστας Στάθης, Αλέξανδρος Στεφόπουλος, Τάκης Φάβιος και ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Γιώργος Καζαντζής.

Μαζί της επί σκηνής θα βρίσκονται η Ξένια Τσέλιγκα στο μπαγιάν και ο Αλέξης Στεφανίδης στη λύρα και στα κρουστά, ενώ φιλική συμμετοχή θα έχει ο Κοζανίτης ερμηνευτής και τραγουδοποιός Θάνος Γιαννόπουλος.

Εκτός από τα τραγούδια του νέου δίσκου, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει αγαπημένα κομμάτια του έντεχνου – παραδοσιακού ρεπερτορίου.

Ώρα έναρξης: 21.00

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.