«Από την Κοζάνη στη Νέα Υόρκη» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών



Μανώλης Κουτσουνάνος, ταξίδι από την παράδοση στην τζαζ τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου

Σε μια συναρπαστική βραδιά μας προσκαλεί ο κοζανίτης μουσικός Μανώλης Κουτσουνάνος τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ στο πλαίσιο της συναυλίας του «Από την Κοζάνη στη Νέα Υόρκη–M. Κουτσουνάνος: Ταξίδι από την παράδοση στην τζαζ».

Στη σκηνή της Αίθουσας Βanquet δίνει ραντεβού με αγαπημένους φίλους του: τον διακεκριμένο βιμπραφωνίστα και πρώην μαθητή του, Χρήστο Ραφαηλίδη που ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη, και τους αναγνωρισμένους καλλιτέχνες Γιώτη Κιουρτσόγλου στο μπάσο, Γιώργο Τζούκα στο πιάνο, Βάσω Δημητρίου στην κιθάρα, Φώτη Τσιοτίκα στο κλαρίνο, Μιχάλη Γκατζιούρα στην τρομπέτα, Νίκο Καρδογιάννη στο τρομπόνι, Σωτήρη Κουτσουνάνο στα κρουστά και και Άννα Λινάρδου στο τραγούδι.

Μια ξεχωριστή μουσική συνάντηση, πλημμυρισμένη από την απογειωτική ενέργεια που έχουν οι μπάντες χάλκινων πνευστών της Μακεδονίας, στο πλαίσιο της δημοφιλούς σειράς Γέφυρες (καλλιτεχνικός προγραμματισμός και επιμέλεια: Δημήτρης Μαραγκόπουλος).
«Από την Κοζάνη στη Νέα Υόρκη» μέσα από τη ματιά του Μανώλη Κουτσουνάνου

«Αυτό το μουσικό ταξίδι είναι αποτέλεσμα της προσωπικής μου ανάγκης και επιθυμίας να ενώσω δύο κόσμους που παίζουν κυρίαρχο ρόλο στη ζωή και την ύπαρξή μου […]. Τα παραδοσιακά ακούσματα των παιδικών μου χρόνων στην πόλη της Κοζάνης όπου γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω, τα βιώματα και οι παραστάσεις που τα συνοδεύουν, πάντα με συγκινούσαν και με συνάρπαζαν. Ήθελα λοιπόν να βρω τον τρόπο να παντρέψω αυτή την υπέροχη μουσική παράδοση με την τζαζ, που δίνει ένα απεριόριστο πεδίο έκφρασης, βάζοντας την προσωπική μου άποψη.»

Τιμές εισιτηρίων

7 ευρώ (φοιτητές, νέοι έως 25 ετών, άνεργοι, ΑΜΕΑ) – 10 ευρώ – 15 ευρώ

210 72 82 333, megaron.gr και σε όλα τα καταστήματα Public

Πληροφορίες
210 72 82 333

Από το newsbeast.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.