Κοζάνη: Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων – Τι θα δούμε την Τρίτη στην Κοζάνη – Δείτε φωτογραφίες



Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για την επίσημη έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιούν το βράδυ της Τρίτης 4 Δεκεμβρίου 2018 στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης.

Ο Δήμος Κοζάνης θα φωταγωγήσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, ενώ παράλληλα θα δοθεί μεγάλη εορταστική συναυλία με την Μαρίνα Σάττι και τις Fones, με παρουσιαστή τον Γιώργο Χατζηπαύλου.

Στο πλαίσιο της έναρξης των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο Κοζάνης την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας του Δήμου Κοζάνης θα προσφέρει δωρεάν ζεστό κρασί, στα ξύλινα σπιτάκια στον κεντρικό πεζόδρομο, μπροστά από το Δημαρχείο.

Για τους οδηγούς που θα κινηθούν στο κέντρο της Κοζάνης την Τρίτη, θα υπάρξει διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ξενοφώντος Τριανταφυλλίδη, από τη διασταύρωσή της με την πλατεία 28ης Οκτωβρίου έως τη διασταύρωσή της με την οδό Παύλου Χαρίση, από τις 08:00 έως τις 15:00. Η κυκλοφορία των οχημάτων από την οδό Μητροπολίτου Φωτίου προς Μπουσίου θα διεξάγεται κανονικά.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των Χριστουγέννων, ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης διοργανώνει την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018, προπαραμονή της εορτής του πολιούχου της πόλης της Κοζάνης Αγίου Νικολάου, την εκδήλωση «Λευκή Νύχτα Χριστουγέννων, Η Κοζάνη γιορτάΖΕΙ», για δεύτερη χρονιά, με σκοπό την τόνωση της τοπικής αγοράς. Πρόκειται για μια βραδιά που θα μετατρέψει την πόλη σε ψυχαγωγικό επίκεντρο, καθώς έχει ως σκοπό να προσελκύσει επισκέπτες από τις γειτονικές περιοχές και όχι μόνο.

Κατά τη διάρκεια αυτής της βραδιάς τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά έως τις 12 τα μεσάνυχτα, με είδη σε προνομιακές τιμές, μεγάλες προσφορές.

Δείτε τις φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από το κέντρο της Κοζάνης:

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”859″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Ζιάμπα Αργυρώ για το KOZANILIFE.GR

2 σχόλια στο άρθρο “Κοζάνη: Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων – Τι θα δούμε την Τρίτη στην Κοζάνη – Δείτε φωτογραφίες

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.