Συνάντηση μελών των Δ.Σ. Συλλόγων Ερασιτεχνικής Αλιείας με την Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Ολυμπία Τελιγιορίδου στην ΚαστοριάΤο Σάββατο 1/12/2018 μέλη των Δ.Σ. Συλλόγων Ερασιτεχνικής Αλιείας που δραστηριοποιούνται στα Εσωτερικά Ύδατα συναντήθηκαν στην πόλη της Καστοριάς με την Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Βουλευτή Καστοριάς κα Ολυμπία Τελιγιορίδου και την ενημέρωσαν για την ανάγκη οργάνωσης ευρείας σύσκεψης των στελεχών και υπηρεσιακών παραγόντων των συναρμόδιων Υπουργείων και στην συνέχεια διενέργειας ευρείας δημόσιας διαβούλευσης προκειμένου να υπάρξουν λύσεις στα οξύτατα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα εσωτερικά ύδατα και οι ιχθυοπληθυσμοί τους, με έμφαση στην επιτήρηση και φύλαξη, στην αναμόρφωση της αναχρονιστικής,ελλιπέστατης και εκτός σύγχρονης πραγματικότητας Νομοθεσίας που διέπει την Ερασιτεχνική αλλά και Επαγγελματική Αλιεία και το οικονομικό αποτέλεσμα που υπό προϋποθέσεις μπορεί να παράξει ο Αλιευτικός Τουρισμός.

Η κα Υφυπουργός την οποία και ευχαριστούμε θερμά υπεσχέθη να διαβιβάσει αρμοδίως τα αιτήματά μας ώστε να δρομολογηθούν εξελίξεις.

Για τα Δ.Σ ερασιτεχνικής-αθλητικής αλιείας
Α.Σ.Ε.Α. Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.