Ξ. Βαΐζογλου προς ΕΒΕ Κοζάνης: «Με ποια κριτήρια αξιολογούνται οι προτάσεις για την τουριστική αξιοποίηση μιας περιοχής; Γνωρίζετε κύριοι την Νεράιδα;»



Με αφορμή το υπόμνημα θέσεων και προτάσεων, για την ανάπτυξη των παραλίμνιων περιοχών Πολυφύτου – Ιλαρίωνα, που δημοσίευσε το Επιμελητήριο Κοζάνης παρατηρώ πως λείπει η αναφορά στην Νεράιδα και στα Μπουχάρια Νοχτάρια.

Ερωτώ, τι συμβαίνει κύριοι του Επιμελητηρίου αυτή η παράληψη;

Ακολουθούμε την πεπατημένη που υπάρχει εδώ και χρόνια, από φορείς όπως η Τοπική Αυτοδιοίκηση, στην “απομόνωση” των περιοχών που πληθυσμιακά είναι πολύ μικρή;

Με ποια κριτήρια αξιολογούνται οι προτάσεις για την τουριστική αξιοποίηση μιας περιοχής;

Γνωρίζετε κύριοι την Νεράιδα;

Γνωρίζετε κύριοι πως σήμερα η Νεράιδα παρουσιάζει αυξητική τάση στην επισκεψιμότητα, με επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό;

Δεν μας εκπλήσσει η “απομόνωση” της Νεράιδας, άλλωστε εδώ και 45 χρόνια βαδίζουμε μόνοι μας, εκτός από μια μικρή αναλαμπή με την κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης και του βιολογικού καθαρισμού, που δεν λειτουργεί εδώ και χρόνια, τον έχουμε για να τον καμαρώνουμε.

Εχοντας υπόψη τις κατ΄ιδίαν συζητήσεις, θέλω να ελπίζω πως δεν υπήρξε κατευθυνόμενη παράλειψη.

Με Ιδιαίτερη Εκτίμηση
Ξενοφών Βαΐζογλου
Πρόεδρος Νεράιδας

2 σχόλια στο άρθρο “Ξ. Βαΐζογλου προς ΕΒΕ Κοζάνης: «Με ποια κριτήρια αξιολογούνται οι προτάσεις για την τουριστική αξιοποίηση μιας περιοχής; Γνωρίζετε κύριοι την Νεράιδα;»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.