Πτολεμαΐδα: Κινδύνευσε 47χρονος γιατί το ασθενοφόρο δεν είχε αντάπτορα για το οξυγόνο



Ώρες αγωνίας για την οικογένεια ενός 47χρονου άνδρα ο οποίος υπέστη το μεσημέρι της Παρασκευής 19 Οκτωβρίου 2018 καρδιακή ανακοπή και μεταφέρθηκε, ύστερα από ανάνηψη, στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, προκειμένου στη συνέχεια να μεταβεί σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, αλλά το ασθενοφόρο δεν διάθετε αντάπτορα με αποτέλεσμα την πολύωρη αναμονή και τον κίνδυνο πρόκλησης βλάβης στον εγκέφαλο του, λόγω της έλλειψης οξυγόνου.

Όπως δήλωσε η σύζυγος του, επί πέντε ώρες, ο 47χρονος, μπαινόβγαινε στο ασθενοφόρο, γιατί, «δεν μπορούσαν να συνδέσουν το οξυγόνο. Παίρνω το ΕΚΑΒ και μου λένε ότι δεν έχουν αντάπτορα» Ύστερα από φωνές διαμαρτυρίες, τηλεφωνήματα, τελικά βρέθηκε λύση, και ο ασθενής, διακομίστηκε στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

5 σχόλια στο άρθρο “Πτολεμαΐδα: Κινδύνευσε 47χρονος γιατί το ασθενοφόρο δεν είχε αντάπτορα για το οξυγόνο

  1. Ντροπή κ αίσχος στην σημερινή εποχή να μην δουλεύουν σωστά τα ασθενοφόρα κ να είναι τα νοσοκομεία μας σε τραγική κατάσταση. Τι κάνουν οι δήμαρχοι άραγε αλλά τι να λέμε τώρα αυτούς τους νοιάζει μόνο η καρέκλα τους κ η ψήφος κ ποιος θα φάει τα ποιο πολλά.

  2. το παιδι μας δε τα κατάφερε εκλεισε το σπίτι του αφησε πισω τα παιδιά του τη γυναίκα του κ ολους εμας να ποναμε κ αυτοι ρίχνουν ο ένας τις ευθύνες στον αλλον ανανδροι

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.