Το στοίχημα της ημέρας: Να λέει ιστορίες από το 80



Καλά είχε ησυχάσει το κεφάλι μου από εσάς, άντε ξανά τώρα πρέπει να σας ανεχτώ. Ευτυχώς έχετε διασκορπιστεί και κάπως ηρεμώ. Ο ένας στον στρατό, ο άλλος εκτός συνόρων και ο τρίτος κάπου ανάμεσα στα ισπανικά και αγγλικά χωριά που ψάχνει για να γεμίσει τις στήλες του τώρα τελευταία.

Prosv: «Οχι να έχουμε και παράπονο. Και ταμεία και δωρεάν μαθήματα γεωγραφίας».Ναι γιατί θα χρειαστεί σε όλους μας το που βρίσκεται το μαγευτικό Σεντ Αντρέ.

Germanos: «Σκουριάσαμε! Τι θα γίνει με αυτές τις εθνικές ρε παιδί μου, καλά τα λέει ο Κλόπαρος, ανούσια πράγματα έτσι όπως είναι η δομή τους» Όταν έχει Μουντιάλ όμως μια χαρά τις κατεβάζεις τις μπύρες και βλέπεις τα ματς. Πως θα γίνει δηλαδή, με αυτοματοποιημένη κλήρωση θα τις στέλνουμε στις τελικές φάσεις;

Ο άλλος που είναι; Εμαθε την παραλλαγή και την εφαρμόζει και στα μιτινγκ; Ρε τι τραβάμε…

Σούπερ Λιγκ:

Ιvic: «Όταν το πρόγραμμα έχει Αρη-Παοκ αυτόματα τα βλέμματα όλων πέφτουν πάνω στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Αμφότεροι αναμένεται να αγωνιστούν με σημαντικές απουσίες, ωστόσο είναι στις δυνατότητες τους ένα γκολ (GG)». Αφού σε συγχαρώ για τον πανεπιστημιακό σου λόγο, παρότι όλοι ξέρουμε πως είσαι παιδί της πιάτσας, και την ήρεμη προσέγγιση σε ένα τόσο «καυτό» ματς, να σου πω πως…. ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ να μας δίνει όλα τα ντέρμπι g/g. Αντε πάνε παίξε με τα άσφαιρα του G3 σου.

Prosv: «Εχω την αίσθηση πως όντως θα δούμε καλό ντέρμπι και μου έχει καρφωθεί και ένα 2-2 για σκορ. Αλλά εδώ μου έχει καρφωθεί το anytime του Αθανασιάδη στο ΠΑΣ – Παναιτωλικός, το 2-2 θα μας πειράξει;» Στο 2.75 ο Αθανασιάδης, μιλάμε για το value bet του αιώνα. Αντε πάνε να διαβάσεις την αυτοβιογραφία του Τότι.

Ιταλία:

Prosv: «Μιας και μας πήγες στη μαγευτική Ιταλία, θα χαρεί ο κόσμος γκολ αυτή την αγωνιστική. Και δεν αναφέρομαι στο Ιντερ-Μίλαν που θα πάνε όλοι να βάλουν τα λεφτά τους. Η νεανική Φιορεντίνα θα μας δώσει ένα over του 1.90 με την Κάλιαρι και θα βγει επιτέλους και over η Εμπολι με την ωραία της μπάλα». Μας έχεις πρήξει με την Εμπολι και την Μπολόνια φέτος.

Germanos: «Αλήθεια ρε Prosvoro μου θυμίζεις αυτούς τους μαθητές που έγραφαν σε διαγώνισμα σωστά την άσκηση, μετά την αντέγραφαν 5-6 συμμαθητές τους και έπαιρναν άριστα, αλλά οι ίδιοι επειδή ένιωθαν ανασφαλείς, την έσβηναν, την έγραφαν πάλι και οριακά περνούσαν το μάθημα». Πάρε μια βαθιά ανάσα, πιες ένα ποτήρι νερό και προσπάθησε να μας εξηγήσεις τι εννοείς.

Germanos: «Να το κάνω εύκολο. Για την Μπολόνια λέω, που την ανέφερε πρώτος, τη μάθαμε και την πληρωθήκαμε εμείς κόντρα στη Ρόμα, τώρα θα την πληρωθούμε πάλι στο 3.20 με την Τορίνο και αυτός μας λέει για την Κάλιαρι». Εδώ εσύ ανέβασες στήλη με Βικτόρια Βερολίνου ρε μεγάλε, η Κάλιαρι σε πείραξε; Ακου Βικτώρια Βερολίνου! Που πας και τις βρίσκεις; Είναι, γράφεις στη στήλη σου, και δυνατή εντός έδρας η Βικτώρια! Που ανάθεμα κι αν έχει 5 φιλάθλους!

Γερμανία:

Germanos: «Μιας και είπες για Γερμανία, κύκλωσα ένα σημείο και ένα αουτσαίντερ» Γιατί το αουτσαίντερ δεν είναι σημείο; Είναι σαν το έχω 2 παιδιά και ένα κορίτσι;

Germanos: «Θεωρώ πως η Βέρντερ θα συνεχίσει την καλή της πορεία και θα σπάσει την έδρα της Σάλκε. Στο 3,30 μια χαρά μου κάνει. Φόρμα έχω, καλή ομάδα έχω, Ευρώπη έχει η Σάλκε, why not;» Θα έχει και κόσμο μαζί της ή θα πάνε όλοι σε καμία… Βικτώρια Βρέμης;

Germanos: « Δεν ξέρω που θα πάνε αυτοί, Το νου σας όμως, το μπετμαρκετ θα βρίσκεται σε δύο γήπεδα το Σ/Κ, στο Γκλάντμπαχ και στο Ντούισμπουργκ, ανταπόκριση live» Αντε πήγαινε να ετοιμάσεις τα κασκόλ σου και άσε και κανέναν άλλον να μιλήσει.

Ισπανία:

Prosv: «Επιτέλους! Νόμιζα πως θα τα φτιάξετε στο τέλος, με τόσο τετ α τετ». Γιατί είχες να δώσεις κανένα σούπερ value του 2.75 σε επιθετικό που έχει να σκοράρει από το 1992 και σε κόψαμε;

Ivic: «Αναρωτιέμαι εγώ τώρα, η Μπαρτσελόνα ήταν ντεφορμέ πριν την διακοπή, σε αντίθεση με την πρωτοπόρο Σεβίλλη που πετούσε. Σίγουρα το 7.50 είναι υψηλό, αλλά μπορούν οι Σεβιγιανοι;» Να ρίξουμε το νόμισμα; Να μυρίσουμε δάχτυλα ή θα καταλήξεις κάπου;

Αγγλία:

Ivic: «Που φτάσαμε ρε παιδί μου, να πληρώνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάνω από 5 φράγκα στην έδρα της Τσέλσι. Δε συμφωνώ, οι Κόκκινοι διάβολοι έδειξαν πυγμή και εγωισμό στο τελευταίο παιχνίδι με την Νιούκαστλ και θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους. 2DNB» Ετσι σε θέλω, να βγαίνεις μπροστά και να μας δίνεις σημαία στα ίσια. Οχι με ερωτήσεις και υπονοούμενα. Να ξέρουμε ποιον θα ρίξουμε στους λύκους εκεί στα βουνά που είσαι, αν χάσουμε.

Prosv: «Τώρα που είπες για λύκους και για να χάσουμε. Εμείς δεν θα χάσουμε αλλά οι λύκοι είναι πιθανό. Από τη Γουότφορντ. Και είναι και στο 5αρι και αυτό το διπλό»Πέντε ο ένας, πέντε ο άλλος, φοβάμαι μόνο μην έρθουν πέντε (δάχτυλα) από τους αναγνώστες!

Γαλλία:

Prosv: «Μία είναι η λύση για να το αποφύγεις αυτό. Να ποντάρεις στον άσο της Ναντ. Με παππού Χαλίλχοτζιτς να λέει 15 μέρες ιστορίες από τα παλιά, από τη δεκαετία του 80, που έπαιζε σέντερ φορ και κέρδαγε η Ναντ τα ματς. Να μπούνε μέσα με την Τουλούζ να την πατήσουν κάτω τα νέα τα παιδιά».

Οχι που θα αποφεύγαμε τις υπερβολές! Λοιπόν, κάνω σούμα και δεν θέλω να σας δω μπροστά μου μέχρι την άλλη Παρασκευή.

Αρχική κάβα: 500 μονάδες
Προηγούμενο Υπόλοιπο: 510 μονάδες
Επιστροφές: 10
Σημερινό Υπόλοιπο: 520

Πρόταση τριημέρου:
20/10 14:30 Τσέλσι – Μαντσεστερ Γιουν. 2dnb (3.55) επί 6 μονάδες
20/10 21:00 Ναντ – Τουλούζ 1 (2.00) επί 10 μονάδες

Νέο Υπόλοιπο: 504 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.