Μοναδικά πιάτα στο μενού του ανανεωμένου Restobar στην πόλη της Κοζάνης – Δείτε φωτογραφίες



– Πρωινό και πολλά νέα μοναδικά πιάτα από το RestoBar στην Κοζάνη
– Ανοιχτά όλη τη μέρα, για πρωινό, καφέ, φαγητό, ποτό!

Το νέο και ανανεωμένο RestoBar στην Κοζάνη, ανοίγει νέους δρόμους στη διασκέδασή σας. Νέα εξαιρετικά πιάτα, θα συνοδεύσουν τις εξόδους σας σε κάθε στιγμή της ημέρας.

Από νωρίς το πρωί, μπορεί κανείς να απολαύσει το πρωινό του, με μία κούπα καφέ και κάπως έτσι, να ξεκινήσει μία ενδιαφέρουσα ημέρα.

Τα μοναδικά πιάτα του RestoBar είναι αυτά που θα συντροφεύσουν κάθε γεύμα, από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ, με εξαιρετικές γεύσεις της μεσογειακής κουζίνας.

Ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων στο τραπέζι σας, από τα μοναδικά πιάτα που επιμελήθηκαν οι άνθρωποι του RestoBar, ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Το φαγητό είναι απόλαυση, είναι ταξίδι και είναι υπόθεση του RestoBar.

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”827″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”30″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Η διασκέδαση είναι προσωπική υπόθεση και πρέπει να επιλέγεται με γνώμονα την υψηλή παροχή υπηρεσιών.

Στο RestoBar, αυτό είναι προϋπόθεση!

The Restobar
Κ. Καραμανλή & Μ. Μερκούρη – Κοζάνη
Τηλ.: 24610 38974
Βρείτε το στο facebook – Κλικ εδώ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.