Τοποθετήθηκαν προστατευτικές μπάρες κατά μήκος του ρέματος Σουλού στην περιοχή του Ελλησπόντου – Δείτε το βίντεο



– Ένα χρόνιο αίτημα της περιοχής του Ελλησπόντου υλοποιείται

Ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων του Ελλησπόντου , αλλά και των εκατοντάδων καθημερινά διερχόμενων οδηγών, ικανοποιείται με την τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας κατά μήκος του ρέματος Σουλού. Ο Δήμος Κοζάνης τοποθέτησε μπάρες μήκους 3χλμ. ενώ υπολείπονται 1,7χλμ. τα οποία αναμένεται να καλυφθούν από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

« Παράλληλα με το ρέμα Σουλού, υπάρχει ένας αγροτικός δρόμος περίπου 4,5χλμ., με γνωστή επικινδυνότητα εδώ και χρόνια, όπου δυστυχώς έχουμε θρηνήσει και ανθρώπινες ζωές. Ένας δρόμος από τον οποίο καθημερινά διέρχονται οι κάτοικοι της περιοχής του Ελλησπόντου (κυρίως Ακρινής και Αγίου Δημητρίου), εργαζόμενοι στη ΔΕΗ και όσοι μετακινούνται από και προς την περιοχή Δημ. Υψηλάντη.

Προχωρήσαμε στην τοποθέτηση των μπαρών ασφαλείας, συνεχίζουμε με διαγράμμιση ενώ παλιότερα είχαμε τοποθετήσει και τους φωτεινούς σηματοδότες για να βελτιώσουμε τις συνθήκες οδικής ασφάλειας» ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Αριστοτέλης Πουτακίδης.

Το έργο χρηματοδοτήθηκε από το ΕΑΠ 2012-2016 (Τοπικός Πόρος).

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.