Άκρως επιτυχημένη η συμμετοχή της ομάδας Tyφoon MotoRacing του ΠΔΜ στον διεθνή διαγωνισμό Motostudent



Άκρως επιτυχημένη ήταν η συμμετοχή της ομάδας Tyφoon MotoRacing του τμήματος Μηχανολόγων – Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στον διεθνή διαγωνισμό Motostudent που διεξήχθη στην Ισπανία.

Με ανακοίνωσή της η ομάδα Tyφoon MotoRacing αναφέρει:

«Ο διαγωνισμός Motostudent V ολοκληρώθηκε! Οι 5 αυτές μέρες στην πίστα Motorland Aragon, ήταν γεμάτες έντονα συναισθήματα, καθώς η ομάδα μας επιστρέφει στην χώρα μας, με δύο από τα τέσσερα έπαθλα του διαγωνισμού για την κατηγορία Petrol: το βραβείο “Best Design” και το βραβείο “Best Technological Innovation”.

Ωστόσο, η ομάδα μας διακρίθηκε και στα αγωνίσματα του MS2 κατακτώντας την πρώτη θέση στο acceleration και στο mechanical test. Στο maximum speed η ομάδα μας διεκδίκησε την 5η θέση, στο brake test την 6η, την 11η θέση στο gymkhana, ενώ στο pole position την 15η λόγω προβλήματος στην τροφοδοσία καυσίμου και στον τελικό αγώνα την 12η θέση.

Έτσι, από τον συμψηφισμό των βαθμολογιών των κεφαλαίων του MS1 και όλων των αγωνισμάτων του MS2, η ομάδα μας κατατάσσεται στην 7η θέση στην γενική κατάταξη της κατηγορίας Petrol με μόλις 16 βαθμούς διαφορά από την ομάδα στην 3η θέση, γεγονός που τονίζει το μέγεθος του ανταγωνισμού μεταξύ των ομάδων.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον οδηγό μας, Σπύρο Παπαγεωργίου, για την υποστήριξη και τις θυσίες που έκανε για την ομάδα. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και όλους εσάς για τις ευχές σας και την υποστήριξη σας κατά την αγωνιστική σεζόν 2017-2018».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.