Καστοριά: Παρελήφθη το πολυμηχάνημα καθαρισμού της λίμνης



 

Παρουσία του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Θεόδωρο Καρυπίδη και του αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς, Σωτήρη Αδαμόπουλο, πραγματοποιήθηκε χθες (2/10/2018) η παράδοση-παραλαβή του πολυμηχανήματος καθαρισμού της λίμνης Καστοριάς.

Το πολυμηχάνημα, το οποίο κόστισε 375 χιλιάδες ευρώ και κατασκευάστηκε στην Φινλανδία έχει ήδη μπει από χθες το απόγευμα στη λίμνη της Καστοριάς, ενώ το διάστημα αυτό αναμένεται να γίνει και η εκπαίδευση δύο χειριστών.

Σε δηλώσεις του ο κ. Καρυπίδης αφού επισήμανε ότι «το πολυμηχάνημα έρχεται να βάλει μία τάξη στη λίμνη της Καστοριάς», επισήμανε ότι αυτό θα πρέπει «να αποτελέσει επιτέλους την αρχή για την συνεργασία όλων, γιατί στο δημόσιο βίο περισσεύουν και οι κραυγές και οι μισαλλοδοξίες και η εσωστρέφεια και πολύ περισσότερο οι προσβολές των επιλογών».

Από την πλευρά του ο κ. Αδαμόπουλος τόνισε ότι «το πολυμηχάνημα αυτό δεν είναι όπως λένε κάποιοι μία βάρκα, αλλά ένα μηχάνημα που εκτός από τον καθαρισμό θα κάνει και εμβάθυνση της λίμνης».

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Καστοριά: Παρελήφθη το πολυμηχάνημα καθαρισμού της λίμνης

  1. Εύχομαι να μην έχει την κατάληξη του μηχανήματος “επούλωσης λακούβων” που προμηθεύτηκε κάποτε ο Δήμος Πτολεμαΐδας…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.