Γρεβενά: Αθλητικό Απόγευμα στο Καστράκι με τους Δρομείς Υγείας Γρεβενών



Οι Δρομείς Υγείας Γρεβενών σας προσκαλούν στο «Αθλητικό Απόγευμα στο Καστράκι», μια διοργάνωση που για όγδοη χρονιά υποδέχεται μικρούς και μεγάλους στα μονοπάτια του άλσους Θεοδωρίδη. Οι διαδρομές κινούνται στο μεγαλύτερο μέρος τους σε μονοπάτια, που έχουν καθαριστεί ώστε να γίνουν φιλόξενα ακόμη και σ’ αυτούς που δεν θα τολμούσαν ποτέ να τα πλησιάσουν. Οι πιο προπονημένοι μπορούν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στον αγώνα των 11 χιλιομέτρων, ενώ οι υπόλοιποι μπορούν να απολαύσουν τρέξιμο ή και περπάτημα στην μικρότερη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων. Τα παιδιά των δημοτικών σχολείων θα αναμετρηθούν με τις δυνάμεις τους σε μια διαδρομή 1500 μέτρων.

Όλοι όσοι πάρουν μέρος στους αγώνες θα ανταμειφθούν με αναμνηστικό μετάλλιο, ενώ στον τερματισμό θα τους υποδεχθεί πλούσιος μπουφές με τοπικά εδέσματα. Οι τρεις πρώτοι και οι τρεις πρώτες κάθε αγώνα θα βραβευτούν με έπαθλο εμπνευσμένο από τις ομορφιές του νομού Γρεβενών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.