Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε η Κοζάνη από την τραγική είδηση του τροχαίου δυστυχήματος με 3 νεκρούς νεαρούς επιβάτες



– Θλίψη στην Κοζάνη, συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία
– Τρεις νεκροί και 2 τραυματίες ο τραγικός απολογισμός
– Σε συναγερμό οι γιατροί του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η Κοζάνη από την είδηση του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη τα ξημερώματα της Παρασκευής 7 Σεπτεμβρίου, στο δρόμο Κοζάνης – Κρόκου.

Πέντε νεαρά παιδιά ηλικίας από 16 έως 19 ετών, βρήκαν τραγική κατάληξη, όταν το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε κολόνα της ΔΕΗ και κατέληξε σε χωράφι.

Τρεις νεκροί και 2 τραυματίες ήταν ο απολογισμός της μοιραίας βόλτας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, οι δύο άτυχοι νεαροί επιβαίνοντες, ο 19χρονος οδηγός και 17χρονος συνοδηγός, μεταφέρθηκαν νεκροί στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης από τη σφοδρή σύγκρουση.

Από τη Διοίκηση του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, κλήθηκαν άμεσα οι γιατροί της χειρουργικής κλινικής, ενώ συλλογικά όλοι οι γιατροί έδωσαν μία υπεράνθρωπη μάχη, προκειμένου να σταθεροποιήσουν την κατάσταση των υπόλοιπων τραυματιών.

Ο τρίτος 17χρονος συνεπιβάτης, μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης με σοβαρή εσωτερική αιμορραγία, ενώ κατέληξε κατά τη διαδικασία του χειρουργείου.

Η 16χρονη συνεπιβάτης του οχήματος, μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, με πολλαπλές θλάσεις σε ζωτικά όργανα. Αφού σταθεροποιήθηκε η κατάστασή της από τους γιατρούς του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, διεκομίσθη το πρωί της Παρασκευής στις 7.30 στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Γεώργιος Γεννηματάς και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο 17χρονος συνεπιβάτης του οχήματος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης .

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.