Έριξαν «άκυρο» στην προσπάθεια της Ντόρας Μπακογιάννη να καπνίσει στο Δημαρχείο Κοζάνης – Δείτε το βίντεο



«Άκυρο» στην προσπάθεια της Ντόρας Μπακογιάννη να καπνίσει μέσα στο Δημαρχείο Κοζάνης έριξαν οι παρευρισκόμενοι κατά τη συνάντησή της με τον Δήμαρχο της πόλης.

Κατά τη συζήτησή της με τον Δήμαρχο Κοζάνης, ζήτησε από τα άτομα που τη συνόδευαν να της φέρουν τη συσκευή καπνίσματος που χρησιμοποιεί. Μόλις άναψε το τσιγάρο της, ένιωσε τα βλέμματα των παρευρισκομένων στην αίθουσα πάνω της, με αποτέλεσμα να ρωτήσει η ίδια αν απαγορεύεται το κάπνισμα και να συμπληρώσει χαρακτηριστικά «Με βάζετε σε τάξη τώρα!».

Δείτε το συμβάν στο παρακάτω βίντεο του KOZANILIFE.GR:

 

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

4 σχόλια στο άρθρο “Έριξαν «άκυρο» στην προσπάθεια της Ντόρας Μπακογιάννη να καπνίσει στο Δημαρχείο Κοζάνης – Δείτε το βίντεο

  1. Μεγάλη ασέβεια στο πρόσωπο της τιτανοτεράστιας πολιτικού που καταδέχτηκε να μας επισκεφθεί.Κακώς επίσης η μη παρουσία της Πανδώρας και το κόκκινο χαλί,για την υποδοχή Της!Ασ’ τα διάλα,παλιοχώριατοι,που τίποτα δεν ξέρετε να εκτιμάτε και να σέβεστε!Οοουυυ!!!

  2. Εν τω με ταξί, δε ξερω αν το μάθατε αλλά η Τράπεζα Πειραιώς κατάσχει όλους τους λογαριασμούς του κόμματος της Ν. Δ. .
    Πρόκειται για κατάσχεση κάθε περιουσιακού στοιχείου και μπλοκάρισμα όλων των τραπεζικών λογαριασμών που διατηρεί ως κόμμα.
    Τα λεφτά που χρωστάει είναι κάπου στα 250 εκατομμύρια ευρώ.
    Αλλά δε το μάθατε… Μάλλον…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.