Honor 9 Lite Gray Dual Sim σε 32 & 64 GB στο metrostore.gr στην καλύτερη τιμή της αγοράς!



Το Honor 9 Lite προσφέρει προηγμένη τετραπλή κάμερα και Honor FullView οθόνη που σου επιτρέπει να βλέπεις με απόλυτη λεπτομέρεια τις εικόνες που καταγράφεις.

Περισσότερες από μία οπτικές γωνίες

Ως πρωτοπόρος στην τεχνολογία διπλής κάμερας, η Honor ξεπερνάει για ακόμη μια φορά τα όρια, με διπλές κάμερες στην μπροστινή και στην πίσω όψη του τελευταίου της smartphone και οθόνη FullView FHD+, που σου επιτρέπει να βλέπεις με απόλυτη λεπτομέρεια την εικόνα που καταγράφεις.

Τράβηξε τις καλύτερές σου φωτογραφίες, με την μπροστινή κάμερα διπλού φακού

Η μπροστινή κάμερα του Honor 9 Lite διαθέτει το κορυφαίο σύστημα διπλού φακού 13MP & 2MP, προσφέροντας εικόνες με μοναδική ευκρίνεια και εφέ Bokeh βασισμένα σε υλικολογισμικό. Επιπλέον, με την πανοραμική selfie, τη λήψη με χρήση χειρονομιών και τα ενσωματωμένα εφέ, οι selfie σου γίνονται πιο διασκεδαστικές από ποτέ.

Εξυπνότερες λήψεις

Τα πορτραίτα σου γίνονται ακόμη πιο εντυπωσιακά και φυσικά, με τη βοήθεια του αναβαθμισμένου αλγόριθμου ομορφιάς. Το Honor 9 Lite αναγνωρίζει το περίγραμμα και τα χαρακτηριστικά του προσώπου και προσαρμόζει τα εφέ ομορφιάς βάσει φύλου.

Κατάγραψε περισσότερα, με τη διπλή πίσω κάμερα

Το Honor 9 Lite διαθέτει κάμερα διπλού φακού 13MP & 2MP στην πίσω όψη και γρήγορη εστίαση PDAF, επιτρέποντάς σου να τραβάς πανεύκολα απίστευτα φυσικές και ζωντανές φωτογραφίες. Επιπλέον, με την προηγμένη λειτουργία για ευρύ διάφραγμα, μπορείς να τροποποιείς την εστίαση πριν τη λήψη της φωτογραφίας. Με το Honor 9 Lite, μπορείς να καταγράψεις τις καλύτερες στιγμές της ζωής σου με βελτιωμένη ακρίβεια και καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.

Διεύρυνε τους ορίζοντές σου με την οθόνη FullView

Μην περιορίζεσαι πλέον από το περιθώριο της οθόνης. Η Honor δημιούργησε την απόλυτη οθόνη χωρίς περιθώρια, προσφέροντας στο Honor 9 Lite μια οθόνη FullView FHD+ 5.65 ιντσών, διατηρώντας το σώμα μιας συνηθισμένης συσκευής με οθόνη 5.2 ιντσών. Με ανάλυση 2160×1080 FHD+ και οθόνη χωρίς περιθώρια 18:9, μπορείς να εκτελείς πολλές εργασίες ταυτόχρονα και να απολαμβάνεις μια δυναμικότερη οπτική εμπειρία.

Απόλαυσε τη λάμψη

Είναι γυαλιστερό. Είναι λεπτό. Από το γυαλί διπλής όψης 2.5D έως τον εντυπωσιακό nano-etched αρθρωτό σχεδιασμό στην πίσω πλευρά του, το Honor 9 Lite λάμπει, με εφέ εμφάνισης καθρέφτη* που σε κάνει να ξεχωρίζεις από το πλήθος. Και εκτός από αυτό, ο κομψός σχεδιασμός και η κατασκευή PPVD* στο πλαίσιο επιτρέπουν στο φως να κυκλοφορεί στη συσκευή, προσφέροντας μια ενιαία οπτική εμπειρία.

* Το εφέ εμφάνισης καθρέφτη διατίθεται μόνο στις εκδόσεις Sapphire Blue και Glacier Gray.
* Η κατασκευή PPVD αναφέρεται στην τεχνολογία Patterned Physical Vapor Deposition.

Metrostore.gr: Για κινητά τηλέφωνα και προϊόντα τεχνολογίας στις καλύτερες τιμές στην αγορά της Κοζάνης

EMUI 8.0

Θέλεις μια πιο έξυπνη και γρήγορη εμπειρία από το smartphone σου; Το EMUI 8.0 διαθέτει την τελευταία τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης και το βελτιωμένο σύστημα αρχείων F2FS, για βελτιστοποίηση της προσωρινής μνήμης του συστήματος και αποτελεσματικότερο αποκερματισμό. Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείς ότι η συσκευή σου θα γίνεται πιο αργή με το πέρασμα του χρόνου.

Περισσότερη ισχύς

Το Honor 9 Lite διαθέτει τον τελευταίο οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 659, κατασκευασμένο με κορυφαία νανομετρική επεξεργασία 16. Με γρήγορη CPU στα 2.36GHz και 3GB μνήμης υψηλής ταχύτητας, οι χρήστες έχουν στη διάθεσή τους ατέλειωτες δυνατότητες, από την εκτέλεση πολλαπλών εφαρμογών ταυτόχρονα μέχρι την απόλαυση παιχνιδιών υψηλών απαιτήσεων.

Αξιόπιστη μπαταρία

Με εντυπωσιακή χωρητικότητα 3000mAh*, η μπαταρία του Honor 9 Lite έχει υποβληθεί σε αυστηρούς ελέγχους και είναι βελτιστοποιημένη, με εφαρμογή της έξυπνης τεχνολογίας εξοικονόμησης μπαταρίας πέμπτης γενιάς. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη συσκευή σου για μια ολόκληρη μέρα* με μία μόνο φόρτιση. Με έξι λειτουργίες εξοικονόμησης μπαταρίας, απολαμβάνεις 86 ώρες αναπαραγωγής μουσικής εκτός σύνδεσης* ή 13 ώρες παρακολούθησης βίντεο εκτός σύνδεσης*, χωρίς καμία ανησυχία.

* Τα 3000mAh αποτελούν τυπική τιμή
* Δεδομένα βασισμένα σε εργαστηριακές δοκιμές της Honor. Οι πραγματικοί χρόνοι ενδέχεται να διαφέρουν

Δυνατό και καθαρό σήμα

Αξιοποιώντας τα περισσότερα από 30 χρόνια πείρας στην κινητή τηλεφωνία, η Honor δημιούργησε το Honor 9 Lite εξασφαλίζοντας τη λήψη ισχυρότερου σήματος και καλύτερης ποιότητας επικοινωνίας, ακόμη και σε περιοχές με γενικά ασθενή λήψη σήματος, όπως απομακρυσμένους αυτοκινητόδρομους, ορεινές περιοχές και μεταξύ ψηλών κτιρίων.

Αποκτείστε το σήμερα διαθέσιμο σε όλα τα 3 χρώματα ( Black, Grey, Blue) σε 2 εκδόσεις (3GB/32GB & 4GB/64GB), στο metrostore.gr, δείτε εδώ

Χαρισίου Μεγδάνη 22
Κοζάνη 50100
24610 25 525
sales@metrostore.gr
www.metrostore.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.