Η απάντηση του Συλλόγου της Νεράιδας στον ΑΣΕΑΚ για τα σκουπίδια στον χώρο της παλαιάς Νεράιδας



Με όλο τον σεβασμό, προς όλο τον κόσμο που σέβεται τον εαυτό του και το περιβάλλον, θα θέλαμε να ζητήσουμε μια τεράστια συγνώμη , για την παρεξήγηση που δημιούργησε η φωτογραφία με τα σκουπίδια, που κοινοποιήθηκε από το Α.Σ.Ε.Α Κοζάνης, του οποίου την παρατήρηση-καταγγελία σεβόμαστε και δεχόμαστε απόλυτα . Ποτέ στο παρελθόν δεν δώσαμε δικαιώματα. Τα σκουπίδια μαζεύτηκαν την επόμενη μέρα της καταγγελίας και ομολογουμένως, για την καθυστέρηση του καθαρισμού που ηταν δρομολογημένος, είμαστε οι μόνοι υπαίτιοι .

Παρόλο αυτά, δεν μπορούμε να κρύψουμε τη δυσφορία μας, για το γεγονός πως η παρατήρηση προήλθε απο τον συγκεκριμένο σύλλογο. Ο Πρόεδρος του Α.Σ.Ε.Α, πρώην μέλος του Μ.Ο.Σ ΝΕΡΑΙΔΑΣ, ο οποίος και παραγκωνίστηκε από τον σύλλογό μας για την καθόλου συλλογική του δράση , μας έχει στοχοποιήσει πολλάκις στο παρελθόν ,οπότε και δεν μας έκανε καμία εντύπωση ,το γεγονός ,πως φορώντας την μάσκα ενός συλλόγου σεβαστού, μας στοχοποίησε άλλη μία.

Για να απαντήσουμε και στον Α.Σ.Ε.Α, εμείς σαν σύλλογος δεχόμαστε τις παρατηρήσεις για την εγκατάληψη του χώρου (ο οποίος χώρος είναι ο χώρος που ζήσαν οι παππουδες μας και έχουμε κάθε λόγο να αγαπάμε).

ΟΜΩΣ ζητάμε από το Α.Σ.Ε.Α να μας δώσει μία συγκεκριμένη απάντηση. ΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ; Τα σκουπίδια μίας ημέρας που μαζεύονται? Ή η μεμονωμένη και συνεχείς μόλυνση ,της παραλίμνιας περιοχής από χομπίστες ψαράδες; (και παραθέτουμε ορισμένες μόνο φωτογραφίες απο μέρη που ψαρεύουν κατα μήκος της λίμνης)

Εμείς πορευόμαστε συλλογικά σε όλα τα επίπεδα , υποστηρίζουμε τις συνεργασίες μεταξύ των συλλόγων και πρακτικές στοχοποίησης μας αφήνουν ασυγκίνητους. Γι’αυτό η επόμενη καταγγελία του ΑΣΕΑ ευελπιστούμε να μην είναι υποκινούμενη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

με Εκτίμηση
το Δ.Σ Μ.Ο.Σ Νεράιδας

2 σχόλια στο άρθρο “Η απάντηση του Συλλόγου της Νεράιδας στον ΑΣΕΑΚ για τα σκουπίδια στον χώρο της παλαιάς Νεράιδας

  1. Ιάκωβος Βαΐζογλου

    - Edit

    Απαντήστε

    Την προηγούμενη εβδομάδα ενημέρωσα εγώ προσωπικά μέλη του Μο.Σ. Νεράιδας για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο “παλαιό γήπεδο Νεράιδας” .
    Η απάντηση ήταν ” ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ , ΕΝΗΜΕΡΏΣΑΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ” , τους είπα πως αν παίρνανε από μία σακούλα ο καθένας στο πέρας της διοργάνωσης , δεν θα επικρατούσε αυτή η κατάσταση σήμερα.
    Η απάντηση ήταν πάλι ” ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ , ΕΝΗΜΕΡΏΣΑΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ” .
    Σαν Α.Σ.Ε.Α.Κ. και P.f.c. διοργανώνουμε πάρα πολλά φεστιβάλ στη λίμνη Πολυφύτου καθόλη τη διάρκεια του χρόνου και ποτέ δε ζητήσαμε από τους ήδη ταλαιπωρημένους Δήμους Κοζάνης και Σερβίων-Βελβεντού να τρέχουν από πίσω μας και να μαζεύουν τα σκουπίδια μας.
    Με σεβασμό πάνω απ όλα στη φύση και στην ιχθυοπανίδα της περιοχής , στο πέρας των φεστιβάλ ο χώρος επέστρεφε στη φυσική του μορφή.
    Ως αναφορά τους τους “παραγκωνισμούς” , δικαίωμα του καθενός είναι να κρίνει και να επιλέγει σε ποιον σύλλογο ανήκει.

    Με εκτίμιση
    Ιάκβος Βαΐζογλου πρόεδρος Α.Σ.Ε.Α. Κοζάνης.

  2. Ρε σεις λεβέντες τις Νεράιδας στα χθεσινά σχόλιά σας ρίχνατε τις ευθύνες στον Δήμο, σήμερα στον Πρόεδρο της ΑΣΕΑΚ, τι άλλαξε.
    Εχω όμως μια απορία, αν δεν γινόταν η καταγγελία θα ήσασταν τόσο ευαίσθητοι για το χώρο των παππούδων σας;
    Δηλαδή από την ημέρα που έγινε το Like μέχρι σήμερα η ευαισθησία σας ήταν σε διακοπές ή σας πλάκωσαν οι ζέστες

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.