Κοζάνη: Ενθουσιασμένος και μοναδικά τυχερός ο Βασίλης Ραγιάς, ο 29ος Συμβατός Δότης Μυελού των Οστών



Είμαι ενθουσιασμένος και μοναδικά τυχερός μας είπε ο Βασίλης Ραγιάς ο 29ος Συμβατός Δότης Μυελού των Οστών και μας έστειλε το παρακάτω μήνυμα

«Δεν μπορώ να περιγράψω τα αισθήματά μου. Η είδηση ότι είμαι συμβατός δότης μυελού των οστών μου προκάλεσε μόνο ευχάριστα αισθήματα. Σκεπτόμενος τους ανθρώπους που νοσηλεύονται οι οποίοι είναι πραγματικοί μαχητές, κατάλαβα ότι πολλά απ’ όσα θεωρούμε σοβαρά προβλήματα είναι πράγματα ήσσονος σημασίας. Φανταστείτε πόσοι συνάνθρωποί μας, και ειδικά μικρά παιδιά, ζουν καθημερινά με την αγωνία μέχρι να βρουν τον συμβατό τους δότη, αυτόν που θα τους σώσει τη ζωή.

Θα ήθελα να μεταδώσω σε όλους τους συνανθρώπους μου αυτή την σπουδαία και ταυτόχρονα μεγαλειώδη εμπειρία. Σήμερα οι επιστήμες και η τεχνολογία έχουν εξελιχθεί τόσο ώστε να μπορεί κάποιος να βοηθήσει στην άλλη άκρη της γης έναν άνθρωπο του οποίου η ζωή βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο, αφιερώνοντας μόνο λίγο από το χρόνο του! Η διαδικασία είναι αρκετά απλή και ο καθένας μας μπορεί να γίνει δυνητικά δότης, απλά δίνοντας λίγο σάλιο. Σκεφτείτε ότι μπορεί να είστε και εσείς ο τυχερός συμβατός δότης και να χαρίσετε ζωή απλά δίνοντας αίμα.

Ομολογώ ότι συγκλονίστηκα όταν με ενημέρωσαν ότι η μεταμόσχευση μυελού των οστών αποτελεί την τελευταία ελπίδα και ευκαιρία για ζωή σε παιδιά και ενήλικες, όταν άλλα μέσα της ιατρικής αποτυγχάνουν. Για τον λήπτη είναι η τελευταία και μοναδική ευκαιρία να κερδίσει τη ζωή του.

Θα ήθελα μέσω αυτής της ευκαιρίας να μεταδώσω ένα μήνυμα ζωής ευαισθητοποιώντας όλο και περισσότερο κόσμο. Είναι αρκετά λυπηρό ότι η χώρα μας είναι στην τελευταία θέση της λίστας αριθμού δοτών. Θέλω να πιστεύω όμως ότι ο κόσμος θα ευαισθητοποιηθεί όταν βλέπει ότι η δράση του συλλόγου παράγει έμπρακτα αποτελέσματα. Σας προτρέπω λοιπόν να γίνετε δότες, να δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να σώσει κυριολεκτικά μια ζωή.»

Ενημερωθείτε μέσα από την ιστοσελίδα μας στο www.seakozanis.gr για τις δράσεις μας ή καλέστε μας για οποιαδήποτε απορία σας Παύλου Χαρίση 23& στα Τηλ: 24 6 10-40 575 & 6 9 77 3 37 5 61

Γίνε δότης Μυελού των Οστών -Χάρισε ζωή – Νίκησε τη λευχαιμία!!!

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος                             Ο Γ. Γραμματέας
Τσαουσίδης Θεόδωρος        Βακφάρης Αθανάσιος

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Κοζάνη: Ενθουσιασμένος και μοναδικά τυχερός ο Βασίλης Ραγιάς, ο 29ος Συμβατός Δότης Μυελού των Οστών

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.