Απάντηση του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού στον Μιλτιάδη Ζορμπά για τα προβλήματα από τις βροχοπτώσεις στο Βελβεντό



Συνέχεια στην σταθερή και συνεπής παρουσία – πάντα σε θεωρητικό επίπεδο – στα ΜΜΕ έδωσε ο ανεξάρτητος σήμερα και εκλεγμένος με τον συνδυασμό του Δημάρχου Αθανάσιου Κοσματόπουλου, Δημοτικός Σύμβουλος Μιλτιάδης Ζορμπάς (κλικ εδώ).

Για ακόμη μία φορά ο κ. Ζορμπάς, αδυνατώντας να κατανοήσει τα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει όλοι αυτοί που κινήθηκαν απέναντι στη λαϊκή βούληση, επικαλείται ζητήματα καθημερινότητας που είτε έχουν επιλυθεί είτε αντιμετωπίζονται όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Αναζητώντας δυνατότητες αυτοπροβολής ΄΄θυμήθηκε΄΄ και πάλι ζητήματα αγροτικής οδοποιίας για τα οποία είχαν γίνει οι απαραίτητες παρεμβάσεις (συντήρηση, καθαριότητα-αποψίλωση βλάστησης) οι οποίες και βέβαια συνεχίζονται καθημερινά. Παράλληλα όπως έχει ανακοινωθεί η Δημοτική Αρχή έχει εξασφαλίσει την ασφαλτόστρωση αγροτικής οδοποιίας 1,5 χλμ. στην Δ.Κ. Βελβεντού που έρχονται να προστεθούν στα 4,2χλμ. ασφαλτοστρώσεων δύο χρόνια νωρίτερα.

Καθημερινή είναι και η παρουσία συνεργείου υδραυλικών του δήμου στην Δ.Κ. Βελβεντού, αποκαθιστώντας βλάβες και άλλα προβλήματα στα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης για τα οποία ο κ. Ζορμπάς γνωρίζει πολύ καλά τα αίτια. Δεν ξέρουμε όμως αν γνώριζε ότι τα προβλήματα στα οποία αναφέρετε και εμφανίζει στην επιστολή του έχουν επιλυθεί παρά τις καιρικές συνθήκες που επικράτησαν το τελευταίο δίμηνο και αρκετές φορές δεν επέτρεπαν την άμεση και συνολική αποκατάσταση.

Είναι προφανές ότι ο κ. Ζορμπάς μεταξύ άλλων επιδιώκει την αποποίηση ευθυνών σε προβλήματα που έχουν προκύψει στη λειτουργία του δήμου και ειδικότερα στην Δ.Ε. Βελβεντού από τη δική του στάση και συμπεριφορά στο πλαίσιο πάντα μίας τακτικής που έχει ως στόχο και μόνο την αυτοπροβολή. Ο ίδιος αγνοεί τι σημαίνει στάση ευθύνης κάτι που επιβεβαιώθηκε αρκετές φορές με την καταψήφιση σημαντικών θεμάτων στο Δημοτικό Συμβουλίου, θεμάτων που ουσιαστικά θα επέτρεπαν την απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών του δήμου.

Αυτά λοιπόν περί ασυνέπειας, όρο που ας σκεφτεί ο κ. Ζορμπάς αν συνδέεται περισσότερο με τη δική του στάση απέναντι στη βούληση των δημοτών τέσσερα χρόνια νωρίτερα. Ας αναρωτηθεί επίσης και για δικές του ευθύνες.

Σχετικά με την αναφορά στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο του επίσης ανεξάρτητου σήμερα και εκλεγμένου με τον συνδυασμό του Δημάρχου Αθανάσιου Κοσματόπουλου, Δημοτικού Συμβούλου Δημήτριου Κουκάλη περί μένους εναντίον του Βελβεντού είναι προφανές ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αντίθετα επειδή ο κ. Κουκάλης «απουσιάζει» από την πραγματικότητα του Βελβεντού ας φροντίσει να ρωτήσει τους κατοίκους του.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.