Εγκρίθηκε η ανακατασκευή του συνθετικού τάπητα (ταρτάν) στο ΔΑΚ Κοζάνης – Συνάντηση του Θ. Μουμουλίδη με τον υπουργό Αθλητισμού



gipedo_kozanis

Με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη συναντήθηκε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θέμης Μουμουλίδης, για θέματα που αφορούν σε αθλητικές υποδομές της Π.Ε. Κοζάνης.

Ο υπουργός ενέκρινε ποσό 400 χιλιάδων ευρώ για την ανακατασκευή του συνθετικού τάπητα [ταρτάν] του Δ.Α.Κ. Κοζάνης, ένα έργο απαραίτητο για την ανάπτυξη υψηλού επιπέδου κλασικού αθλητισμού στον Δήμο Κοζάνης.

Ο Θέμης Μουμουλίδης ενημέρωσε τον υφυπουργό για σοβαρές ελλείψεις αθλητικών υποδομών [κολυμβητήριο Κοζάνης, γήπεδο Πτολεμαΐδας κ.ά.] στην Π.Ε. Κοζάνης. Επίσης συμφωνήθηκε να επισκεφτεί ο υπουργός την Π.Ε. Κοζάνης για ζητήματα αρμοδιότητάς του, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμη Μουμουλίδη

2 σχόλια στο άρθρο “Εγκρίθηκε η ανακατασκευή του συνθετικού τάπητα (ταρτάν) στο ΔΑΚ Κοζάνης – Συνάντηση του Θ. Μουμουλίδη με τον υπουργό Αθλητισμού

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.