Ευχαριστήριο του προέδρου του ΟΑΠΝ Γιάννη Ιωαννίδη για την 1η Συνάντηση Φιλαρμονικών στην Κοζάνη



ze5tryujiewt6ijketuikyuDSC_0024

Ένα νέο εγχείρημα , ένα τόλμημα. Από εκείνες τις εκδηλώσεις που «τρέχεις» με χαρά, και μέσα απ το αποτέλεσμα να βλέπεις να ξεπροβάλουν ξεκάθαρες οι συνεργασίες. Κι αυτό είναι το ζητούμενο εν τέλει. Να βγαίνουν μπροστά φορείς και άνθρωποι για κάτι καλό, κάτι δυνατό.

Η 1η Συνάντηση Φιλαρμονικών με τις συναυλίες στην Αίθουσα Τέχνης και έπειτα με την συνοδεία της Εικόνας της Παναγίας της Ζιδανιώτισσας κατέγραψε μεγάλη επιτυχία, προσελκύοντας πλήθος κόσμου, τόσο στην Αίθουσα Τέχνης όσο και στην λιτάνευση της εικόνας.

Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω τις Φιλαρμονικές Δήμου Καλαβρύτων, Σκριπερού Κερκύρας, Δήμου Καλαμαριάς, την Ορχήστρα Πνευστών του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης αλλά και τη δική μας Πανδώρα για τις όμορφες και κατανυκτικές στιγμές που μας χάρισαν.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης για την άψογη συνεργασία.

Το αποτέλεσμα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στην στήριξη της ΔΕΗ καθώς και στις προσφορές του Café Freddito και των καταστημάτων Espresso World.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Τροχαία Κοζάνης για τη συμβολή της στις ομαλές και γρήγορες μεταβάσεις των Φιλαρμονικών και στη διοίκηση των ΚΤΕΛ Αστικών Κοζάνης για την παραχώρηση λεωφορείου για τις μετακινήσεις της Πανδώρας.

Ο Πρόεδρος του ΟΑΠΝ
Γιάννης Ιωαννίδης

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ευχαριστήριο του προέδρου του ΟΑΠΝ Γιάννη Ιωαννίδη για την 1η Συνάντηση Φιλαρμονικών στην Κοζάνη

  1. Γεώργιος Αγγελάκης

    - Edit

    Απαντήστε

    Πολύ ωραία εκδήλωση, άψογη οργάνωση, γεμάτο θέατρο, τέλεια όλα και πραγματικά χάρηκαμε που συμμετείχαμε σε αυτήν την εκδήλωση και στην Ιερή Λιτανευση ακολούθως.
    Συγχαρητήρια σε ολους αλλά ειδικά στην αστυνομία και στην τροχαία..

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.