ioio.gr: Το πληρέστερο κατάστημα προϊόντων τεχνολογίας και πληροφορικής στην Κοζάνη



ioioDSC_0001

Το κατάστημα ioio.gr δημιουργήθηκε τον Ιούλιο του 2010 στην Κοζάνη από τον προγραμματιστή Παντελή Καπλάνογλου.

Το ioio.gr εξελίχθηκε σε μία επιτυχημένη εισαγωγική επιχειρηματική πρόταση στον κόσμο της πληροφορικής, γεγονός που οδήγησε στην μετεγκατάστασή της σε νέο, μεγαλύτερο χώρο επί της οδού 11ης Οκτωβρίου 27, έναντι της σημερινής έδρας της Τράπεζας Πειραιώς (πρώην Αγροτική).

Στο κατάστημα ioio.gr θα βρείτε ό,τι ψάχνετε από προϊόντα τεχνολογίας και πληροφορικής, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Φτιάξτε τον υπολογιστή που θέλετε στα μέτρα σας, με την υποστήριξη των τεχνικών του καταστήματος. Βρείτε τα περιφερειακά που ψάχνετε μέσα από τις καλύτερες gaming σειρές προϊόντων και όχι μόνο, τα αξεσουάρ της αρεσκείας σας καθώς επίσης και μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για τον υπολογιστή σας, το γραφείο σας και την επιχείρησή σας.

Αλλά και στο κομμάτι της τεχνικής υποστήριξης το κατάστημα ioio.gr θα σας δώσει τις λύσεις που ψάχνετε: Από έναν απλό έλεγχο του υπολογιστή σας μέχρι την αναβάθμισή του ή και την επισκευή του, με τις Aftersale υπηρεσίες της εταιρείας να είναι στη διάθεσή σας.

ioio22780702_127191057981668_2294090593491601990_n

Στο κατάστημα ioio.gr, μεταξύ άλλων θα βρείτε:

· Η/Υ – laptops – tablets – κινητά.
· Περιφερειακά συστήματα πληροφορικής (gadgets, bluetooth, headsets, webcams, gaming accessories, sound systems, mousepads, usb, ποντίκια, πληκτρολόγια, κάρτες μνήμης, τσάντες laptop, κεραίες, καλώδια, adaptors, powerbanks).
· Προϊόντα ασύρματου δικτύου (modems, routers, κάρτες δικτύου, κεραίες δικτύου).
· Προϊόντα μηχανογραφικής οργάνωσης (μελάνια – toners για κάθε εκτυπωτή, χαρτιά Α4, χαρτί ρολό ταμειακών μηχανών).
· Προϊόντα εμπειρίας gaming (headsets, πληκτρολόγια gaming, ποντίκια gaming).
· Προϊόντα security (ip cameras, συστήματα κλειστής παρακολούθησης cctv).
· Ανακατασκευασμένοι Η/Υ desktop – laptops.
· Service συσκευών Σταθερών Υπολογιστών – laptops – tablets κ.α.
· Κατασκευή ιστοσελίδων.
· Web hosting.

Το ioio.gr εδρεύει σε έναν φιλόξενο χώρο, όπου μπορείτε να βρείτε μια ευρεία γκάμα προϊόντων τεχνολογίας και πληροφορικής, που καλύπτουν κάθε ανάγκη σας. Είναι συνώνυμη της ποιότητας στα προτεινόμενα προϊόντα που διαθέτει.

Σκοπός του ioio.gr είναι να αποτελεί ένα σημείο αναφοράς στην πόλη της Κοζάνης στον τομέα της τεχνολογίας και πληροφορικής, όπου ο κάθε πελάτης θα μπορεί να εξυπηρετηθεί άμεσα, ταχύτατα και αποτελεσματικά βρίσκοντας το προϊόν που ψάχνει, μέσα από την πλήρη γκάμα των ετοιμοπαράδοτων προϊόντων της, καθώς και να προσφέρει τεχνικές λύσεις από το εξειδικευμένο προσωπικό.

ioio.gr: Το πληρέστερο κατάστημα προϊόντων τεχνολογίας και πληροφορικής στην Κοζάνη, στις καλύτερες τιμές της αγοράς

ioio23456DSC_0004

Επισκεφθείτε το κατάστημα ioio.gr και γνωρίστε τα προϊόντα που διαθέτει, τα οποία αποτελούν μοναδική και δοκιμασμένη πρόταση για τους πελάτες της.


 

Webtouch – Παντελής Καπλάνογλου
11ης Οκτωβρίου 27, Κοζάνη
Τηλέφωνο: 2461034927
Το e-shop του καταστήματος ioio.gr

webtouchmap3463(Κλικ για μεγέθυνση)

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.