Επιτυχημένη η ημερίδα για την αρτηριακή υπέρταση στην αίθουσα του Μορφωτικού Ποντιακού Συλλόγου Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου



srtyjhsrwtyjhsrtjtyjyt

Το απόγευμα της Τετάρτης 29 Νοεμβρίου 2017 στην αίθουσα του Μορφωτικού Ποντιακού Συλλόγου Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου, πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα : Αρτηριακή Υπέρταση “Ένας ύπουλος εχθρός”.

Την ημερίδα παρουσίασαν γιατροί του Κ.Υ. Κοζάνης, ενημερώνοντας το κοινό όσο πιο κατανοητά και απλά, κάνοντας μετρήσεις σε πολλούς από τους παρευρισκομένους.

Οι γιατροί και οι νοσηλευτές απάντησαν σε ερωτήσεις για θέματα που αφορούν την Αρτηριακή Πίεση και που όλοι συναντάμε στην καθημερινότητα μας, αλλά από άγνοια ή από μη επιστημονική πληροφόρηση έχουμε λανθασμένη ενημέρωση, με αποτέλεσμα την μη σωστή αντιμετώπιση της Αρτηριακής Υπέρτασης και την πρόληψη των επικίνδυνων παραγόντων της όπως το εγκεφαλικό, το έμφραγμα του μυοκαρδίου (καρδιακές προσβολές), την καρδιακή ανεπάρκεια, τα ανευρύσματα των αρτηριών (π.χ., ανεύρυσμα αορτής), την περιφερειακή αρτηριακή νόσο και που είναι η αιτία της χρόνιας νεφρικής νόσου.

Σύμφωνα με τους γιατρούς θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις ενημέρωσης με σημαντικά ιατρικά θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Ευχαριστούμε θερμά όσους παραβρέθηκαν στην ημερίδα και τους γιατρούς που μας την παρουσίασαν.

Για το Τ.Σ. Αγίου Δημητρίου
Ο Πρόεδρος Πεχλιβανίδης Θεοχάρης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.