E-Tax Services: Ένα νέο κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογικών Υποθέσεων στην Κοζάνη



1dgfhygdhjykgdhkhjgjh

Λογιστικές και φορολογικές υποθέσεις… μιας στάσης στην Κοζάνη
Με την εμπειρία της ΕΠΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ

Η νέα υπηρεσία της ΕΠΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ για την άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών στην Κοζάνη είναι γεγονός.

Στο νέο Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογικών Υποθέσεων της ΕΠΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ αναλαμβάνουμε για εσάς τη συμπλήρωση εγγράφων και αιτήσεων καθώς και τη διεκπεραίωση κάθε είδους συναλλαγής με το Δημόσιο.

Φορολογικές δηλώσεις, ρυθμίσεις οφειλών στην Εφορία και στα Ασφαλιστικά ταμεία, έκδοση φορολογικής ενημερότητας, παράβολα, έκδοση και διεκπεραίωση πιστοποιητικών και ειδοποιήσεων της Εφορίας, υποβολή αιτήσεων για τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ αλλά και για παιδικούς σταθμούς, αλλά και όλες οι φορολογικές σας υποθέσεις, γίνονται άμεσα και οικονομικά.

Κλικ εδώ για να δείτε όλες τις υπηρεσίες που αναλαμβάνει το E-Tax Services της ΕΠΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ

18620342_1078817332251082_5276600130478935430_n

Επίσης, η ΕΠΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ παρέχει ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις, εποπτεία του Λογιστηρίου, πλήρη τήρηση των λογιστικών βιβλίων, έγκαιρες και έγκυρες λύσεις σε περίπλοκες και σύνθετες λογιστικές και φορολογικές υποθέσεις.

Στηρίζει την ανάπτυξη των επιχειρήσεων με την παροχή υπηρεσιών προετοιμασίας, σύνταξης, υποβολής και υποστήριξης φακέλου αναπτυξιακών νόμων και προγραμμάτων ΕΣΠΑ και διασφαλίζει την επιτυχία της χρηματοδότησης.

Η ΕΠΙΛΟΓΙΣΤΙΚΗ διαθέτει όλη την απαραίτητη υποδομή σε τεχνικό και ανθρώπινο δυναμικό για την γρήγορη και επιτυχή υποστήριξη και αντιμετώπιση των εκατοντάδων εμποδίων και προβλημάτων που καθημερινά αντιμετωπίζει ο φορολογούμενος πολίτης στις σχέσεις του με τις υπηρεσίες του Δημοσίου.

Εξοικονομήστε πολύτιμο χρόνο και αφήστε το καταρτισμένο προσωπικό της ΕΠΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ να διεκπεραιώσει όλες σας τις υποχρεώσεις.

E-TAX SERVICES – Το νέο Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογικών Υποθέσεων.

Γρήγορα και απλά.

2dghkgdkhhljkhlijkhjk

ΕΠΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ
Θεσσαλονίκης 17, Κοζάνη
Τηλέφωνο: 24610 41414
Φαξ: 24610 22372
www.epilogic.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.