Sostar πηγή ομορφιάς και νεότητας – Γνωρίστε την εταιρεία δερμοκαλλυντικών προϊόντων σώματος, προσώπου και μαλλιών



1kydtkydtkyddjfrdk

Sostar, μια παραγωγική εταιρεία δερμοκαλλυντικών προϊόντων, η οποία δημιουργεί μοναδικά σκευάσματα για περιποίηση σώματος, προσώπου και μαλλιών.

Η μεγάλη αξία της Sostar στα προϊόντα παραγωγής της βρίσκετε στα φυτικά εκχυλίσματα και αιθέρια έλαια τα οποία είναι απόλυτα φιλικά και απαλά για την επιδερμίδα.

•Οι τακτικοί έλεγχοι του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων φέρουν τα παράγωγα προϊόντα της Sostar με πιστοποιητικό καλής λειτουργίας.

•Τα προϊόντα Sostar ελέγχονται και από το Ελληνικό Ινστιτούτο Έρευνας και Εκτίμησης Κοσμητολογικών Προϊόντων (ΕΛΙΝΕΚ – ELINEK) το οποίο είναι πιστοποιημένο από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων.

Το Ινστιτούτο ΕΛΙΝΕΚ πραγματοποιεί μικροβιολογικούς και φυσικοχημικούς ελέγχους σε κάθε παρτίδα που παρασκευάζουμε εξασφαλίζοντας την ποιότητα των προϊόντων μας.

Η καινοτόμα φόρμουλα της Sostar

Η Sostar δημιούργησε την καινοτόμο σειρά δερμοκαλλυντικών προϊόντων εμπλουτισμένα με γαϊδουρινό γάλα σε συνεργασία με το τμήμα της Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

•Στην αρχαία Αίγυπτο βρίσκουμε το γάλα της γαϊδούρας να χρησιμοποιείται με διάφορες ιατρικές συνταγές, με συμπλήρωμα βοτάνων για την ίαση εσωτερικών ή εξωτερικών φλεγμονών ως πόσιμο παρασκεύασμα και συχνότατα το έδιναν στα παιδιά.

•Στην αρχαία Ρώμη το θεωρούσαν ως ποτό για την αριστοκρατία. Οι γυναίκες το είχαν ερωτευτεί για τις καλλυντικές του ιδιότητες και το χρησιμοποιούσαν για την περιποίηση του δέρματος τους.

•Ο Ιπποκράτης το συνιστούσε για διάφορες παθήσεις πόνοι αρθρίτιδας ή επούλωση πληγών.

Η υψηλή περιεκτικότητά του σε πρωτεϊνες, φωσφολιπίδια και κηραμίδια το καθιστούν εξαιρετική πρώτη ύλη στην κοσμετολογία.

Χρησιμοποιείται σαν κύριο συστατικό για προϊόντα κατά της γήρανσης όπως της θεραπείας των ρυτίδων και την αναγέννηση του δέρματος.

Η Sostar προμηθεύεται γάλα από φάρμες της Βορείου Ελλάδος, οι οποίες διαθέτουν πιστοποίηση βιολογικού γαϊδουρινού γάλακτος και διενεργούν τους απαραίτητους μικροβιολογικούς και φυσικοχημικούς ελέγχους, ώστε να εξασφαλίσουμε την άριστη ποιότητα του.

Προτιμήστε Sostar γιατί

•Έχουν υπο-αλλεργικά αρώματα

•Είναι χωρίς Parabens και χωρίς MCI/MIT (Methylisothiazolinone & Methylchloroisothiazolinone)

•Επίσης στα προϊόντα μας θα βρείτε την σειρά «Focus». Τα προϊόντα της σειράς είναι ελληνικά φυτικά προϊόντα σε πολύ προσιτές τιμές.

•Έχουν Αριθμό Γνωστοποίησης στον Ε.Ο.Φ. καθώς και αριθμό γνωστοποίησης στο Ευρωπαϊκό Σύστημα Καλλυντικών CPNP

•Έχουν εξαιρετική ποιότητα και προσιτές τιμές

2jtdrjtrsjtrsjtrsjrdjsd

Πηγη hbshop.gr

3 σχόλια στο άρθρο “Sostar πηγή ομορφιάς και νεότητας – Γνωρίστε την εταιρεία δερμοκαλλυντικών προϊόντων σώματος, προσώπου και μαλλιών

    1. Αυτήν όχι, πήρα άλλα προιοντα της εταιρείας και φαίνονται εξαιρετικά μέχρι στιγμής. Και πολύ φτηνά…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.