TimeSquare στο κέντρο της Κοζάνης: Διασκέδαση και απόλαυση σε άλλο επίπεδο



timesq500kjydjyd

Ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της Κοζάνης, είναι το TimeSquare. Σημείο συνάντησης που αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή, με την ομορφότερη θέα στο κέντρο της πόλης.

To TimeSquare, ήρθε το Δεκέμβρη του 2013 για να κάνει τις μέρες και τις νύχτες μας πιο ενδιαφέρουσες.

Με θετική διάθεση και νέο χρώμα, το TimeSquare είναι κοντά σας με δυναμικά Events για να ανεβάσουν τη διασκέδαση σε άλλο επίπεδο. Στόχος μας είναι να παρέχουμε καθημερινά στους πελάτες μας το καλύτερο ποιοτικά προϊόν.

Café bar… δεν είναι ακριβώς αυτό, αλλά κάτι πολύ περισσότερο. Είναι ο χώρος που συνδυάζει τη διασκέδαση με το ταξίδι στους δρόμους του καφέ.

Ο καφές είναι απόλαυση… Ο ποιοτικός καφές έγινε μόδα και έπειτα συνήθεια και πλέον ανάγκη! Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό θα σας οδηγήσει στην απόλυτη γευστική εμπειρία και θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τι κρύβεται μέσα σε μια κούπα καφέ, τη σωστή πληροφόρηση για κάθε τι που πίνετε.

Όσο για τα ποτά… Προσφέρουμε μια ξεχωριστή οπτική και γευστική απόλαυση. Εμπιστευτείτε μας, πείτε μας πιο ποτό σας αρέσει και τι γεύσεις προτιμάτε και σίγουρα νέοι γευστικοί δρόμοι θα ανοίξουν μπροστά σας.

Κάθε επιλογή στο TimeSquare είναι ταξίδι… Απολαύστε το! Το TimeSquare σας περιμένει για να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης!

TimeSquare
Πλατεία Νίκης 16
Τηλ.: 2461034777
Facebook – Κλικ εδώ

5kuyrfulydfukdyukuk

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.