Περιστατικό φρικτής κακοποίησης σκύλου στην Κοζάνη! Τι λέει το φιλοζωικό σωματείο Αγγίζωο



srtsryjusrtyjstryjistyitΜε φρίκη αντικρίσαμε για ακόμη μια φορά την ανθρώπινη κακία καθώς βρέθηκε σκυλίτσα που κάποιος, σαφώς, ψυχικά διαταραγμένος έδεσε με σύρμα το πόδι της και την άφησε να σαπίσει!

Το ζώο μάλιστα αναγκάστηκε να κόψει με τα δόντια του το σάπιο του πόδι για να ελευθερωθεί!!! Η σκυλίτσα βρέθηκε τρομαγμένη στα Ηπειρώτικα μέσα σε ένα γκαράζ και μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο κ .Χριστόπουλο. Ο κτηνίατρος της καθάρισε το τραύμα και έκοψε τον σφιχτό κόμπο που έδεσε ο βασανιστής του άτυχου ζώου στο πόδι του, το οποίο είναι φυσικά πάρα πολύ φοβισμένο αφού προσπαθούσαμε επί 2 ώρες να το πιάσουμε και τελικά αναγκαστήκαμε να χρησιμοποιήσουμε πνίχτη γιατί δεν γινόταν διαφορετικά.

Αυτά βιώνουν στα χέρια όλων αυτών των ψυχικά άρρωστων τόσα δύστυχα πλάσματα έξω που κάποιοι άλλοι ”φιλόζωοι” τα εγκαταλείπουν με ελαφριά καρδιά και περισσή ανευθυνότητα έξω στον δρόμο γιατί τα βαρέθηκαν. Με αυτή την ανευθυνότητα βρισκόμαστε όλοι αντιμέτωποι κάθε μέρα!
Τα πραγματικά τέρατα ζουν ανάμεσά μας και έχουν ανθρώπινη μορφή και μην αυταπατάστε κάποιοι ότι όταν όποιος είναι ικανός να κάνει τέτοιες φρικαλεότητες σε ένα ζώο δεν είναι ικανός να κάνει το ίδιο και σε έναν άνθρωπο.

Όποιος γνωρίζει κάτι σχετικά με την σκυλίτσα παρακαλούμε να επικοινωνήσει με το Σωματείο ή με την αστυνομία έστω και ανώνυμα.

Με εκτίμηση,
Αγγίζωο Φιλοζωικό Σωματείο Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.